Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

ZBOG NJE JE OSTAVIO ŽENU POSLE 25 GODINA

VERENICU NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU ZOVU "PLASTIČNA LJUBAVNICA" Nećete verovati kako je izgledala pre operacija (FOTO)

Pop kultura

Američka novinarka Loren Sančez, inače verenica milijardera Džefa Bezosa, gotovo je uvek na meti kritika zbog svojih plastičnih operacija, a zbog novog izgleda dobila je i nadimak "plastična ljubavnica".

Mnogi su mišljenja da je ova kontroverzna novinarka preterala sa zahvatima, a neki je čak upoređuju i s voštanom figurom, te ne mogu da se načude njenom izgledu kada uporede Lorenine fotografije iz prošlosti.

foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stručnjaci veruju da je u jednom trenutku počela s botoksom, koji redovno praktikuje, a verovatno je ubrizgavala i filere.

foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

S obzirom na to da 54-godišnja Loren nema bora, sasvim je sigurno da ih je "ispeglala".

Podsetimo, Džef se 2019. godine razveo od bivše supruge Makenzi Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastanka bila je upravo zanosna Loren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu.

foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti i gotovo se nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije verovala i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

foto: iPhoto/face to face / Face to Face / Profimedia

Slavni osnivač Amazona i njegova verenica su prošle godine posetili Hvar i doplovili su i u Dubrovnik, a s njima su se Stradunom prošetali i Kejti Peri i Orlando Blum.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video: