Foto: Printscreen/Instagram

Ljubav prema sinu

GLUMICA PUCA OD PONOSA ZBOG SINA KOJI JE PRAVI ŠMEKER! Čestitala mu rođendan, uputila mu emotivne reči

Stars

Glumica Lidija Vukićević ne krije da je jako ponosna na sinove Davida i Andreja, koje je dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

foto: FK Crvena Zvezda, Petar Aleksić

Njen stariji sin Andrej slavi rođendan, a tim povodom se glumica oglasila na svom Instagram profilu.

foto: Printscreen

Lidija je objavila njegovu fotografiju na kojoj je Andrej tip-top sređen, u odelu i košulji, a tom prilikom mu je javno čestitala divan dan.

- Majke se rađaju u istom trenutku kad i deca. Srećan rođendan, Andrej moj - napisala je Lidija, a čestitke su se nizale.

foto: ATA Images

Sinove ne forsira pitanjima o ženidbi

- Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu - to je naše porodično okupljanje. Skoro je bila jedna prijateljica, Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: "Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - istakla je nedavno Lidija Vukićević i dodala:

- Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi... Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu - došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa - dodala nam je ona.

Kurir/Blic

Bonus video: