BIVŠI MUŽ LIDIJE VUKIĆEVIĆ OŽENIO SE 21 GODINU MLAĐOM! S glumicom ima 2 sina, a Olgica PUCA KOLIKO JE ZGODNA i ovo joj je PREDNOST
Foto: Printskrin/Instagram, Dejan Milićević

BIVŠI MUŽ LIDIJE VUKIĆEVIĆ OŽENIO SE 21 GODINU MLAĐOM! S glumicom ima 2 sina, a Olgica PUCA KOLIKO JE ZGODNA i ovo joj je PREDNOST

Stars -

Jedna od naših najlepših glumica Lidija Vukićević bila je u braku sa nekadašnjih fudbalerom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom, kome se zaklela na večnu ljubav 1991. godine.

Lidija Vukićević
foto: Petar Aleksić

U svojoj 29. godini, Lidija je stala na ludi kamen s popularnim fudbalerom, sa kojim je kasnije dobila dvojicu sinova.

Njihova ljubav, nažalost, nije opstala, pa se par rastao devet godina kasnije, kada je Andrej pohađao treći razred osnovne škole, a David imao tri godine.

Mitar Mrkela, Olgica Mrkela
foto: Nemanja Nikolić

Mitar Mrkela nakon braka sa Lidijom započeo je vezu sa atraktivnom Olgicom, sa kojom je 2013. godine dobio sina Dušana.

Ona je jednom prilikom govorila o tome da joj jako smetaju komentari da kao žena sportskog funkcionera ništa ne radi.

- Čitala sam komentare ispod Mitinih i mojih zajedničkih fotografija u kojima ljudi pretpostavljaju da ništa ne radim. Te predrasude nisu tačne. Moj dan počinje tako što vozim dete u školu, zatim obavljam kupovinu, dolazim kući, završavam obaveze. Potom odlazim po sina, a kad se vratim, spremam ručak. Kuvam svakodnevno. Imam dete, naravno da ću da mu spremam hranu. Osim toga, moj muž se zdravo hrani, ne jede masno, jede dosta belog mesa, salata i voli da ruča kod kuće. Mnogo vremena provodim u kuhinji, nekad i više nego što želim - rekla je Olgica jednom prilikom.

Mitar Mrkela, Olgica Mrkela
foto: Nemanja Nikolić

Funkcija sportskog direktora u velikom klubu podrazumeva i da ne postoji klasično radno vreme. Prelazni rokovi su obično u vreme godišnjih odmora, tako da se Olgica ne seća ni jednog jedinog dana da njen muž nije morao da radi.

- Nije lako biti supruga sportskog funkcionera. Za sve ove godine koliko smo zajedno ne sećam se da mu je makar na pola sata bio isključen telefon. Uvek ga neko zove, stalno radi. Međutim, on je radoholičar i ne pada mu teško. Nekad mu doslovce kažem: "Hajde ostavi malo telefon i druži se sa nama". Šalu na stranu, svesna sam da je na odgovornoj funkciji i da mora puno da radi ako želi da ostane uspešan kao i dosad - naglasila je Olgica.

Slobodno vreme uglavnom provode porodično ili sa najbližim prijateljima.

- Kad je Mita slobodan, što je retko, uglavnom prošetamo. On svakog dana odvoji vreme da se igra sa Duletom. Uveče volimo da gledamo filmove i serije. Viđamo se sa prijateljima. Imamo stvarno mnogo prijatelja sa kojima se posećujemo - istakla je Olgica jednom prilikom za "Informer".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track