ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA OGNJENOVE ŽENE! Trudna Mina šokirala fanove, ovakvu je nikada niste videli! Za ovim pati
Foto: Pritnscreen/Instagram

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA OGNJENOVE ŽENE! Trudna Mina šokirala fanove, ovakvu je nikada niste videli! Za ovim pati

Stars -

Voditeljka Mina Naumović, supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, trenutno se nalazi u devetom mesecu trudnoće, što je izazvalo veliku radost kod njih oboje. Par jedva čeka da upozna svoju naslednicu i da započnu novo poglavlje u njihovom životu.

Oboje su veoma aktivni na društvenim mrežama, gde komuniciraju sa brojnim fanovima i pratiocima, a Mina je sada podelila svoju nikad viđenu fotografiju, koja je izazvala burne reakcije.

Ona je priznala da joj nedostaje duga kosa, koju je tada imala, ali mnogi su zaključili da voditeljka izgleda nikad bolje u drugom stanju.

Mina Naumović
foto: Printsceen/Instagram

Podsetimo, u jednom od odgovara na Instagramu, Amidžić je progovorio o ime za naslednicu, te istakao da je zajedno sa Minom izabrao jedno koje mu je oduvek bilo posebno.Kako će se zvati beba? - glasilo je pitanje na Instagramu.- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.

- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.

- Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - napisala je Mina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track