Foto: Printscreen

slomljen

SCENA KOJA SLAMA SRCE Ni kriv ni dužan bio Ćavijeva žrtva, pa JECAO na klupi! Njegove SUZE posle eliminacije obilaze svet! (VIDEO)

Fudbal

Supertalentovani fudbaler Barselone Lamin Jamal (16) bio je potpuno slomljen nakon eliminacije svog tima u četvrtfinalu Lige šampiona.

U spektakularnom revanšu četvrtfinala elitnog takmičenja Barselona je pred svojim navijačima doživela bolan poraz od Pari Sen Žermena (1:4) i tako završila svoje učešće u Ligi šampiona.

Barsa je nakon prvog okršaja sa Pari Sen Žermenom u Parizu imala prednost 3:2, u revanšu su poveli sa 1:0 i bili jednom nogom u polufinalu, međutim, nakon crvenog kartona koji je zaradio Arauho PSŽ je napravio veliki preokret (4:1) i izborio plasman među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Posle crvenog kartona Arauha bilo je jasno da Ćavi mora da uvede odbrambenog igrača i povuče nekoga iz napada, međutim, napravio je potez koji niko nije očekivao. Žrtva je bio mladi Jamal, koji je do tog momenta bio najbolji igrač Barse na terenu.

Nakon utakmice u centru pažnje bio je upravo Jamal koji je neutešno plakao na klupi za rezerve. Eliminacija mu je teško pala, ali pogodila ga je i Ćavijeva odluka što se jasno videlo na njegovom licu kada je napuštao igru u 34. minutu utakmice.

Pogledajte kako je plakao na kraju meča:

Kurir sport/J.M.