PUKLI SILNE PARE

GUŠČJA DŽIGERICA, LOSOS I TARTUFI... Ovo je svadbeni meni na venčanju Dragane Kosjerine i stomatologa: Za goste samo NAJSKUPLJE

Foto: Nenad Kostić, Printscreen

Voditeljka Dragana Kosjerina i njen izabranik stomatolom Bojan Perduv danas organizuju građansko venčanje u jednom elitnom hotelu u Beogradu.

Dragana Kosjerina juče se pred bogom Bojanu zaklela na večnu ljubav u crkvi Svetog Marka, a danas su svoju ljubav krunisali i pred porodicom i prijateljima u hotelu.

Svadbeni meni

Foto: Printscreen Instagram

Na meniju se nalazi:

Morner od zimskih crnih tartufa

Krompir "darphin"

Pršuta, lešnik, aioli od belog luka

Guščja džigerica

Karamelizovani lešnik, kajsija, celer, vafli

Langustin, "en feuille de brick"

Marakija, mus od avokada

Sporo kuvani losos

Kremasti praziluk, vermut, radič

Wagyu

"pierogi" od sporo kuvanih junećih rebara, "cremux" od rena, sos boedolaise

Svadbena torta

Udala se u venčanici od 10.000 evra

Foto: ATA images

Inače, Dragana i Bojan su se juče venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu.

Kosjerina je zablistala u venčanici pripijenoj uz telo koja joj je stajala kao salivena. Gola leđa, gola ramena i ogromni šlep su učinila da ona izgleda besprekorno.Venčanica je rađena specijalno za nju, a voditeljka je izdvojila čitavih 10.000 evra da na ovaj dan izgleda savršeno. Kosjerina je imala i poseban zahtev, da venčanica bude jednostavna, a efektna.

kurir.rs/blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

01:02
Dragana Kosjerina Izvor: Kurir