Požarevac

Krali bakarne kalemove iz trafo-stanice

Policija tereti dvojicu muškaraca da su ukrali bakarne kalemove iz trafostanice na KOP-u Ćirikovac

Crna Hronika
> 22:08h

POŽAREVAC - Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Miroslava R. (27) i Slobodana T. (41), obojica iz Požarevca, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa. U saopštenju je navedeno da su oni osumnjičeni da su 1. decembra oko 18 časova ukrali bakarne kalemove iz trafo-stanice koja se nalazi na KOP-u Ćirikovac.

Osumnjičeni Miroslav, inače, radnik obezbeđenja “Kostolac-usluge” koji je tog dana i bio u patrolnoj delatnosti na tom reonu službenim vozilom marke “lada niva”, svog kolegu sa kojim je u smeni ostavio je na portirnici KOP- a Ćirikovac i zajedno sa Slobodanom T. koji je došao svojim privatnim vozilom marke “aleko” pokušao da iznese pokradene predmete.

Policija je u blizini pronašla veću količinu bakarnih kalemova, kao i putničko vozilo marke “aleko” otključano sa ključevima u bravi vlasništvo Slobodana T. koje je osumnjičeni tu ostavio, jer je naišla druga patrola obezbeđenja. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu predati nadležnom istražnom sudiji, navedeno je u saopštenju.