Sprema spektakl u Beogradu

Severina u Areni 30. marta

Hrvatska pevačica će na proleće sledeće godine drugi put održati koncert u najvećoj hali na Balkanu, za koji je već počela da se priprema

Stars
> 00:00h

Ponovo u Areni! Severina Vučković sprema beogradski spektakl. Hrvatska zvezda će održati veliki koncert u Kombank areni 30. marta 2013. godine, a već je počela s pripremama. S koreografom osmišljava plesne tačke, ali i učestvuje u pravljenju scenarija. Seve je organizaciju prepustila „Mjuzik star prodakšnu“, s Rakom Marićem na čelu. Informaciju o Severininom koncertu u Beogradu potvrdio je i njen menadžer Tomislav Petrović. - Tačno je da ćemo u martu napraviti koncert u Beogradu. Pripreme su počele i to je sve što zasad mogu da kažem - rekao je Tomislav za Kurir. Sudeći prema spektaklu koji je već napravila u Areni, nema sumnje da Seve ima pune ruke posla kako bi nadmašila samu sebe. (Z. R.)

Milan Popović

Seve: Milan i ja smo zauvek vezani Posle intervjua koji je Milan Popović dao za jedan srpski portal, u kojem je rekao da je ona njegova najveća ljubav, Seve je na televiziju Nova rekla da će vreme pokazati šta će biti s njima. - Milanov intervju je lep. Iskren je i laska mi što je to rekao. Nas dvoje smo zauvek vezani jer smo mama i tata jednog preslatkog dečaka, a vreme će doneti svoje i pokazati kako ćemo dalje.