"KAVČANIN" PROGOVORIO O BOMBAŠKOM NAPADU NA CETINJU! Bivši vojni specijalac SATIMA U POLICIJI, NASTAVLJA SE RAT KLANOVA?
Foto: RTCG, Printscreen Facebook

LIKVIDIRANI NA CRNOGORSKI NAČIN

"KAVČANIN" PROGOVORIO O BOMBAŠKOM NAPADU NA CETINJU! Bivši vojni specijalac SATIMA U POLICIJI, NASTAVLJA SE RAT KLANOVA?

Crna Hronika -

U mafijaškom napadu na Cetinju, ispred Sportskog centra, kada su likvidirani pripadnici "škaljarskog" klana, Dragan Roganović (36) i Petar Kaluđerović (20), a teško povređeni Taso Jovanović (46) i Mihajlo Borozan (29), policija je nastavili rad na istraživanju ovog napada, a kako se saznaje, saslušano je više osoba, s tim da je jedna od njih ispitivana satima!

- Više osoba saslušano je u istrazi bombaškog napada na Cetinju u kom su život izgubile dvije, a teško ranjene tri osobe. Jedna od njih satima je ispitivana, a riječ je o pripadniku zločinačkog kavačkog klana koji je i ranije hapšen zbog teških krivičnih djela.Ta osoba ima veliko iskustvo u vojsci - pišu crnogorske Vijesti.

Likvidacija na Cetinju
Likvidacija na Cetinjufoto: RTCG

Kako se dalje navodi, policija je takođe i skidala snimke sa nadzornih kamera, prikupljene su informacije i od građana, a na terenu je i dalje veliki broj operativaca.

Eksploziju koja se dogodila 20. juna, aktivirale su za sada nepoznate osobe, očevici kažu da se treslo pola grada kada je odjeknula, a kako smo već pisali, eksplozivna naprava bila je zakačena za obližnje drvo. Nakon aktiviranja bombe, Roganović i Kaluđerović podlegli su povredama na licu mesta, dok su njihovi prijatelji Tanasije Jovanović i Mihajlo Borozan zadobili teške telesne povrede. Ovog puta, povrede je zadobila i slučajna prolaznica i ona je odmah hospitalizovana u bolnicu.

Jovanović (levo) i Roganović (desno)
Jovanović (levo) i Roganović (desno)foto: Drustvene Mreže

Crnogorska policija satima je vršila uviđaj na licu mesta, dok istražitelji od tada rade na identifikaciji ubica. Podsećanja radi, rat klanova iz Kotora počeo je u decembru pre 10 godina kada je vredan tovar kokaina nestao u stanu u Valensiji, a koji je čuvao Radoman, ujedno i prva žrtva rata, s tim da se sada postavlja pitanje - da li se ovom likvidacijom na Cetinju nastavlja dugogodišnji rat klanova?

- Crnogorski istražitelji sumnjaju da je Roganović godinama na meti "kavčana", a on je to i sam znao, pa se trudio da se zaštiti. Vozio je blindirani automobil, kretao se samo na mestima gde poznaje ljude i uvek je bio u društvu svojih "škaljaraca". Roganović je postao meta još od onog trenutka kada je Goran Radoman kog je bio telohranitelj ubijen - navode izvori.

Bonus video:

04:06

KAVČANI JEDINO ZA JOVANA VUKOTIĆA KORISTILI PROFESIONALCE: Sve ostale likvidacije izvršavali ONI?! MOTIV IM JE SAMO NOVAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track