KOMŠIJE U ŠOKU NAKON UBISTVA SONJE NA VOŽDOVCU: Sinoć nisu čuli buku ali primetili da se JEDNA STVAR PROMENILA u poslednje vreme
Foto: Kurir

najnovije informacije

KOMŠIJE U ŠOKU NAKON UBISTVA SONJE NA VOŽDOVCU: Sinoć nisu čuli buku ali primetili da se JEDNA STVAR PROMENILA u poslednje vreme

Crna Hronika -

Sonja R. (50) ubijena je sinoć u jednoj zgradi u beogradskom naselju Voždovac, kada je događaj prijavio njen, kako saznajemo, nevenčani suprug, Nemanja.

Kako saznajemo, sve se odigralo u večernjim satima, međutim, komšije tvrde da nisu čuli nikakvu buku koja dolazi iz njihovog stana.

- Poznajem ih oboje, Sonja živi ovde godinama, a on se naknagno doselio kod nje. Sa Sonjom smo se družili do tog momenta, dolazila je kod nas na kafu, a onda odjednom ništa. Ne znamo šta bi bio razlog tome, ali ovo kada smo čuli sinoć, jako nas je potreslo - kaže za Kurir komšija.

Sonja Radoš
foto: Kurir

Naime, Sonja nije imala dece, prema rečima komšija, a za nju su imali samo reči hvale i to da su još uvek u šoku šta se dogodilo njihovoj komšinici.

- Cela zgrada je vrvela od policije, od 21.30 sinoć su ovde, a otišli su tek posle ponoći, došli su i forenzičari, a čujem da je njen nevenčani suprug prijavio. Boga pitaj šta se dogodilo tu među njima. Uvek se jave oboje, a to sta se događalo iza njihovih vrata, samo sad on zna - dodao je naš sagovornik.

Ubijena Sonja je, podsetimo, je sestra muža voditeljke Ane Pendić Radoš.

Bonus video:

08:43

NEK MI OBJASNE STRUČNJACI KAKO TO DA JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU PORED TOLIKO TRAGOVA Forenzičar Časlav Ristić O ZLOČINU VEKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track