CVETANOVIĆ SE JUTROS NIJE PROBUDIO IZ SNA Tehničarke odmah reagovale, ubica Nikole Bojovića već duže primao terapiju za pritisak
Foto: UIKS/MUP

kurir saznaje

CVETANOVIĆ SE JUTROS NIJE PROBUDIO IZ SNA Tehničarke odmah reagovale, ubica Nikole Bojovića već duže primao terapiju za pritisak

Crna Hronika -

BEOGRAD - Osuđenik Saša Cvetanović zvani Pitbul, koji je u KPZ Beograd izdržavao kaznu za ubistvo Nikole Bojovića, jutros se u svojoj ćeliji nije probudio iz sna, nezvanično saznaje Kurir.

Odmah su reagovale medicinske tehničarke iz zatvorske Službe za zdravstvenu zaštitu, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći u KPZ Beograd, gde je Cvetanović izdržavao kaznu zatvora.

Odmah potom obavešteni su policija, Tužilaštvo i sud, a telo je, u skladu sa zakonskom procedurom, upućeno na obdukciju.

Kako nezvanično saznajemo, Cvetanović je duže vreme primao terapiju za visok krvni pritisak i kardiovaskularne komplikacije i tegobe.

Podsetimo, Saša Cvetanović (44), zvani Pitbul, koji je pravosnažno osuđen zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, preminuo je u Kazneno popravnom zavodu u kom je izdržavao kaznu. Prema nezvaničnim informacijama, Saša Cvetanović je bio sam u ćeliji.

- Cvetanović je imao srčane tegobe od ranije - kazao je naš sagovornik.

Nikola Bojović, podsetimo, ubijen je 29. aprila 2013. u centru Beograda, kada je krenuo da odnese ocu doručak. Cvetanović je, kako je utvrđeno, pucao u njega.

Bonus video:

03:07

LIKVIDACIJE U OBRAČUNU KLANOVA IMAJU TRI FAZE Mišev: Hapšenje Mehića otkriva za koju ulogu je angažovan u atentatu na Bojovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track