EVROPA JE ZBOG NJE BILA NA NOGAMA! Uhapšena Marina, poznata po MOĆI UBEĐIVANJA: Evo kolika kazna čeka opasnu prevarantkinju
Foto: Policeja.si

slovenačka policija je marinu uvrstila i na listu najtraženijih osoba u EU

EVROPA JE ZBOG NJE BILA NA NOGAMA! Uhapšena Marina, poznata po MOĆI UBEĐIVANJA: Evo kolika kazna čeka opasnu prevarantkinju

Planeta -

Slovenačka policija u utorak je na području murskosoboške policijske uprave ušla u trag i uhapsila osobu za kojom je raspisana i poternica.

Osoba je osuđivana za više krivičnih dela prevara, a policija je privela u zatvor na izdržavanje zatvorske kazne, saopštila je Opšta uprava policije.

Pomenuta osoba se dugo uspešno skrivala, zbog čega je slovenačka policija uvrstila i na listu najtraženijih osoba u EU.

Iako Europol svake godine ažurira podatke o najistaknutijim kriminalcima, 2023. je postavio novu grupu od više od 50 najtraženijih kriminalaca na svoju veb stranicu. Zločini koje su počinili begunci uključuju ubistvo, trgovinu ljudima, oružanu pljačku i sajber kriminal, navodi se na veb stranici Opšte policijske uprave.

Slovenačka policija je u kampanju uključila tri begunca, a prema opisu zločina, u utorak u slučaju traženja osobe, radi se o Marini Kramberger, rođenoj 1990. godine, koja je, kako se navodi na sajtu GPU, trebalo da odsluži godinu i tri meseca zatvora zbog nekoliko optužnica za prevaru. Istovremeno, ona je osumnjičena za još nekoliko krivičnih dela prevara, za koje je zaprećena kazna zatvora do tri godine, navodi se na sajtu GPU.

Bujna mašta i moć ubeđivanja

Marina Kramberger (33) očigledno ima veliku moć ubeđivanja i bujnu maštu. Nažalost, Slovenka je svoje sposobnosti koristila na štetu okoline - tražena je kao opasna serijska prevarantkinja.

Marini preti zatvorska kazna zbog nekoliko krivičnih dela prevare.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

01:27

SVE ŠTO SE KAČI NA MREŽU, OSTAVLJA TRAG KOJI SE KASNIJE ANALIZIRA Stručnjak za sajber bezbednosti: Ovo je bila KLJUČNA stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track