"VIDEO SAM SVE I SVAŠTA, ALI DA OVO..." Poznati influenser zatekao par koji se PREPUSTIO STRASTIMA na javnom mestu (VIDEO)
Foto: printscreen tiktok

ŠOK

"VIDEO SAM SVE I SVAŠTA, ALI DA OVO..." Poznati influenser zatekao par koji se PREPUSTIO STRASTIMA na javnom mestu (VIDEO)

Hrvatska -

Juče se na Fejsbuk stranici 'Get Direkt' moglo videti kako su se dvoje nepoznatih ljudi usred dana prepustili ljubavnim strastima u samom centru Splita, u blizini trajektne luke kroz koju svakodnevno prolaze hiljade ljudi.

Ipak, čini se da tu nije kraj eksplicitnim scenama na javnim površinama grada, jer se sličnom pričom oglasio i modni influenser Josip Piteša , koji je svojim očima video seksualni čin dvoje turista u parku u Splitu.

- Uvek se nađem na pravom mestu u pravo vreme. Dok sam prolazio kroz Đardin, uhvatio sam dvoje stranca ispred česme kako govore 'a da, o da' - prepričava Piteša.

- Uradili su to na javnom mestu. Video sam sve i svašta, ali da vidim ovo uživo... Ali malo ljubavi. Ako je beba začeta ovde, neka joj daju neko splitkso ime - našalio se Kaštelan, dajući savet da ga zove Ante ili Mate.

(Kurir.rs/ Slobodna Dalmacija/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track