NAPAO JE ŠIPKOM A ONDA JE POLNO ZLOSTAVLJAO: Horor SNIMAK iz SPLITA, policija traži ovog čoveka! (VIDEO)
Foto: Printscreen/PU splitsko-dalmatinska

NAPAO JE ŠIPKOM A ONDA JE POLNO ZLOSTAVLJAO: Horor SNIMAK iz SPLITA, policija traži ovog čoveka! (VIDEO)

Hrvatska -

Splitsko-dalmatinska policija je objavila snimak muškarca za kojim tragaju nakon što je juče u Splitu udario ženu šipkom i teško je povredio, a zatim prisilio na radnju izjednačenu sa polnim odnosom.

Žena je zadobila tešku telesnu povredu​ u vidu fraktur​e zgloba na ruci i lakšu povredu na glavi​, te je otpuštena iz bolnice.

- Na videu je osoba koja se sumnjiči za počinjenje spomenutog krivičnog dela zbog čega pozivamo građane koji raspolažu informacijama i identitetom osobe s videa da obaveste policiju na broj 192. Takođe, građani informacije mogu dostaviti lično dolaskom u najbližu policijsku stanicu ili putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr Informacije se mogu dojaviti i anonimno, saopštila je splitsko-dalmatinska policija.

Video možete pogledati OVDE.

Policija je na mestu događaja obavila uviđaj.

Obavešteno je i Županijsko državno tužilaštvo u Splitu.

U toku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Slobodna Dalmacija je juče pisala da se napad šipkom dogodio prošle noći na Kmanu, u Benkovačkoj ulici oko 2 sata i 40 minuta, a napadnuta je 18-godišnja devojka, Splićanka.

Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: D. P.

Bonus video:

02:02

UHVATILI SU POGREŠNOG DOK JE UBICA I SILOVATELJ HARAO SUBOTICOM Mališić o radu poligrafa: Postoji nepogrešiv znak da neko LAŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track