DAVOR STRADAO U NESREĆI, IZA NJEGA OSTALO PETORO DECE I TRUDNA SUPRUGA Venčali se par sati pre nesreće
Foto: Shutterstock

DAVOR STRADAO U NESREĆI, IZA NJEGA OSTALO PETORO DECE I TRUDNA SUPRUGA Venčali se par sati pre nesreće

Hrvatska -

U teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju oko 11 časova na republičkom putu nedaleko od Đakova poginuo je Davor B.(33) iz Potnjana. Kako je saopšteno iz Policijske uprave Osijek, vozač automobila je izleteo sa kolovoza na putu između Satnice Đakovačke i Potnjana i ostao mrtav na licu mesta. Vest o tragičnoj pogibiji brzo je stigla do Potnjana i bacila celo selo u očaj.

Naime, Davor je prethodne noći, u subotu, imao svadbeno slavlje koje je potrajalo do duboko u noć. Kako kažu meštani tog sela, Davor godinama živi sa suprugom Martinom, sa kojom već ima petoro male dece. Martina je trudna i uskoro će roditi još jedno dete. Živeli su skladno. Pre nekoliko godina venčali su se u matičnoj službi, a sada su odlučili da se venčaju; da proslave nedavno rođenje šestog deteta i kuću koju su kupili u Potnjanima i u koju su se uselili.

Davor je bio ponosan što je od novca koji je sam, svojim radom i trudom kupio kuću.

- Davor je inače iz Đakova. Uradio je sve što je znao i našao. Tokom leta je sejao lubenice i prodavao ih. Uspeo je da nahrani decu. Ali njih dvoje su bili veoma skladan i lep par. Žena je uglavnom bila kod kuće sa decom. Šokirani smo. Verovatno je od umora izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta. Jadna ta mlada žena i ta deca. Treba im nekako pomoći - kažu meštani Potnjana, gde su se pre nekoliko godina doselili supružnici Davor i Martina.

Oni će organizovati prikupljanje novčane pomoći za svoju porodicu i decu, od kojih najstarije ima tek oko 10 godina.

Kurir.rs/24sata

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track