KRISTIJANU GOLUBOVIĆU ISTEKLA ZABRANA ULASKA U HRVATSKU, ODMAH OTIŠAO, PA SE UMEŠAO U TUČU! Isplivali ŠOK snimci, ogroman HAOS
Foto: Kurir televizija

haod

KRISTIJANU GOLUBOVIĆU ISTEKLA ZABRANA ULASKA U HRVATSKU, ODMAH OTIŠAO, PA SE UMEŠAO U TUČU! Isplivali ŠOK snimci, ogroman HAOS

Stars -

Kristijan Golubović umešao se u sukob, tačnije tuču dvojice muškaraca u ponedeljak, na hrvatskoj rivi.

Prema pisanju hrvatskog "24 sata", gde je objavljen i video-snimak, Kristijan Golubović se u sukob dvojice muškaraca umešao kako bi ih razdvojio.

- U tuči je ulčestvovao Ivan Giljanović, više puta osuđivani pripadnik splitske kriminalne scene. Kasnije je Kristijan Golubović, koji je Giljanovićev gost, smirio situaciju - reako je očevidac.

O obračunu na rivi pričali su i na snimci, koju je Giljanović u ponedjeljak objavio na TikToku. Obojica su se u pratnji prijatelja i dece vozili gliserom. U videu Giljanović žali što nije imao pištolj.

- Malo, znači uvek je akcija, malo jedemo malo udaramo hahaha. Sreća pa nisam ima utoku, ostavia sam je kod kuće. Da sam ima bio bi ga zbušio, ozbiljno ti govorim - rekao je Giljanović.

Goluboviću je donedavno bio zabranjen ulazak u Hrvatsku. Čim je zabrana istekla doputovao je prvo u Zadar, pa u Split, a na kraju se našao s Giljanovićem na Hvaru.

Pink

Bonus video:

03:23

Majka Jelene Golubović nakon suđenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track