SONJA ZA 750.000 EVRA PRODALA KUĆU KOJU JOJ JE LUKAS OSTAVIO: Evo kako i gde je uložila novac koji je zaradila od vile!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

selidba

SONJA ZA 750.000 EVRA PRODALA KUĆU KOJU JOJ JE LUKAS OSTAVIO: Evo kako i gde je uložila novac koji je zaradila od vile!

Stars -

Sonja Vuksanović prodala je luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi, koja joj je pripala posle razvoda od Ace Lukasa.

Kako smo saznali, ona je od ovoga zaradila 750.000 evra i taj novac je uložila u kupovinu dva stana na Novom Beogradu. Nekadašnja kuća Vuksanovića važi za jednu od najluksuznijih u tom delu grada. Nekretnina je na dva nivoa i ima 200 kvadrata, a u dvorištu se nalazi bazen.

Sonja Vuksanović
foto: Printscreen Instagram

- Nakon razvoda od Ace, Sonja je nekoliko godina živela s ćerkama u toj kući, ali, kao što je poznato, nekretnina s dvorištem zahteva mnogo vremena za održavanje i dosta ulaganja, pa je to bio jedan od razloga zašto je odlučila da je proda. Kupio ju je jedan estradni menadžer. Od dobijenog novca, Sonja je mogla da priušti dva stana - kaže naš izvor.

Vuksanovićeva već neko vreme živi s ćerkama u novom stanu koji se nalazi u blizini luksuznog naselja gde ona ima butik. Drugi, koji je na samo nekoliko metara udaljen, kako saznajemo, izdaje. U toj zgradi živi Melina Džinović.

Inače, Sonja veoma drži do enterijera, pa je i nekretninu u koju se preselila sama opremila uz pomoć starije ćerke Sofije, ali je osluškivala i želje mlađe Viktorije.

Aca Lukas
foto: Petar Aleksić

- Deo nameštaja je prebacila iz stare kuće u novi stan. Lokacija je odlična, prezadovoljna je. Sve joj je blizu i uopšte se nije pokajala zbog svoje odluke da se preseli - završava naš izvor.

Pozvali smo Sonju za komentar, ali nam nije odgovarala na pozive.

Podsetimo, Lukas je nakon razvoda otišao u stan iz kojeg se nedavno iselio. On sada živi u kući u Novom Sadu i, kako je istakao u izjavi za medije, prija mu promena. Tamo je pronašao mir.

Inače, on je u svojoj knjizi "Ovo sam ja" opisao do detalja kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice: "Da nećeš da me udariš?" A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

Bonus video:

00:15

Aca Lukas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja