OVOG LETA POKAŽITE STOPALA BEZ GLJIVICA: Sredite nokte da budu lepi i zdravi uz pomoć OVOGA!
Foto: Valeriia Sivakova / Alamy / Alamy / Profimedia

OVOG LETA POKAŽITE STOPALA BEZ GLJIVICA: Sredite nokte da budu lepi i zdravi uz pomoć OVOGA!

Zabava -

Iako stopala pokazujete tokom leta, jer nosite otvorenu obuću, ne morate samo tada da mislite o zdravlju i higijeni vaših noktiju. Ako niste do sada vodili računa, onda je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom.

Nabavite sprej protiv gljivica koji formulisan tako da efikasno suzbija rast bakterija i uklanja gljivice, pružajući vam zdrave nokte!

Hangar.rs
foto: Promo

Ključne prednosti ovog spreja su da sprečava ponovni rast bakterija, jer ovaj tretman deluje kao štit koji omogućava zdrav rast noktiju. Pored toga uklanja gljivice jer je formulisan sa ekstraktom zove i efikasno rešava probleme poput atrofije, grubosti, zadebljanja, cepanja, žutila i perutanja izazvanih gljivičnom infekcijom. Zatim podstiče zdrav rast noktiju redovnom upotrebnom ovog spreja.

Uputstva za efikasno rešavanje gljivica na noktima i stopalima:

Korak 1: Čišćenje stopala ili ruku

Prvi korak ka rešenju problema sa gljivicama je temeljno čišćenje. Operite stopala ili ruke (u zavisnosti gde se nalaze gljivice) u toploj vodi. Ova procedura pomaže u otvaranju pora i pripremi za sledeće korake tretmana. Nakon pranja, nežno obrišite peškirom.

Korak 2: Turpijanje nokta (samo za probleme sa noktima)

Ako imate problema sa gljivicom na noktima, pređite na ovaj korak. Blago isturpijajte vrh nokta turpijom, koliko god je to moguće. Ovo pomaže u uklanjanju površinskih slojeva nokta gde se gljivice mogu zadržavati.

Korak 3: Upotreba spreja protiv gljivica

Pažljivo poprskajte sprej protiv gljivica na problematičnu površinu. Ovaj korak je ključan za direktno ciljanje gljivica na noktima i stopalima. Osigurajte ravnomerno nanošenje spreja kako bi se obezbedila efikasna pokrivenost.

Korak 4: Redovno ponavljanje tretmana

Nastavite sa primenom ovog procesa jednom ili dva puta dnevno tokom naredne dve sedmice, ili dok ne primetite poboljšanja. Kontinuirana primena tretmana ključna je za potpuno uklanjanje gljivica. Budite dosledni kako biste postigli optimalne rezultate.

Neka naš tretman bude ključ vaših zdravih noktiju i stopala. Naručite ga odmah OVDE po ceni od 790 rsd i rešite se neželjenih problema! Možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Hangar.rs
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track