Bili Rej Sajrus, otac Majli Sajrus, ima 62 godine i u oktobru se venčao sa mladom australijskom pevačicom Fajrouz koja ima 34. Ni godinu dana nisu izdržali, već je došlo do kraha. Bili je podneo zahtev za razvod braka.

Vremešni muzičar je u novu vezu uplovio dve godine nakon štro se razveo od Majline majke, a sa mladom partnerkom bio je oko godinu dana pre nego što su stali na ludi kamen.

profimedia0846792226.jpg
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Ravode se nakon sedam meseci brakafoto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Pre šest meseci udala sam se za ovog čoveka. Život nije uvek lak, ali sigurno pomaže kad ti je suprug istovremeno i najbolji prijatelj", napisala Fajrouz na društvenim mrežama.

Akteri ove priče nisu se oglašavali o navodima medija. Kako piše USA Today, ovaj razvod neće biti nimalo lak. Muzičar će morati da pruži bračnu podršku Fajerouz tokom njihovog razvoda. Sajrus će platiti svojoj supruzi, koja je morala da napusti Sajrusovu rezidenciju nakon njihovog razvoda, 500 dolara po noći za 10 noći da pokrije troškove privremenog smeštaja dok traži novi dom.

Pored toga, Sajrus će plaćati australijskoj pevačici 5.000 dolara mesečno za „dobijanje odgovarajućeg smeštaja u oblasti srednjeg Tenesija na 90 dana ili razvod braka“

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

kurir televizija POZNATI SRPSKI PEVAČ IZ ŠTUDGARTA O INFORMACIJIMA DA ŽIVI U KOLIBI Sve se desilo samo ZBOG JEDNE REČI koju je izgovorio u emisiji