Povodom obeležavanja zvaničnog rođendana kralja Čarlsa III, okupila se skoro cela porodica, a tim povodom su se u kočiji vozila Kejt Midlton sa svojom decom.

Dok su kroz prozor kočije posmatrali povorku, čitač s usana je obelodanio šta je mladiprinc Džordž rekao svojoj mami.

kejt-midlton-profimedia0881814321.jpg
Yui Mok / PA Images / Profimedia 
foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

"Iako je možda, na prvu, delovao zbunjeno, princ Džordž je prokomentarisao da svi izgledaju tako srećno, nakon čega je mahnuo okupljenim građanima," izjavila je čitač s usana, Džulijet Saliven, za Daily Mail.

Ovo nije jedini detalj koji je otkrila. Takođe je rekla da je, dok se igrao sa džidžabidžama na zavesi, mladi princ pitao Kejt - Kako ovo funkcioniše, mama?

kralj-carls-kraljica-kamila-profimedia0881810548.jpg
Marcin Nowak/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Marcin Nowak/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mimo toga, uhvatila je i momenat u kojem kralj Čarls III, tokom vožnje kočijom, govori svojoj suprugi, kraljici Kamili - Pogledaj ovo! Predivno je! Sve je tako šareno!

Podsetimo, krajem marta ove godine, Kejt Midlton je snimila video objavu u kojoj saopštava da joj je dijagnostifikovan rak, a ove nedlje biće tačno pet meseci nakon što se podvrgnula operaciji abdomena, u Londonu.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU