ČITAČ S USANA OBELODANIO ŠTA JE PRINC DŽORDŽ REKAO KEJT MIDLTON: Tokom vožnje kočijom mladi princ je uputio OVE PRELEPE REČI
Foto: WPA-Pool/Mega / The Mega Agency / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

ČITAČ S USANA OBELODANIO ŠTA JE PRINC DŽORDŽ REKAO KEJT MIDLTON: Tokom vožnje kočijom mladi princ je uputio OVE PRELEPE REČI

Pop kultura -

Povodom obeležavanja zvaničnog rođendana kralja Čarlsa III, okupila se skoro cela porodica, a tim povodom su se u kočiji vozila Kejt Midlton sa svojom decom.

Dok su kroz prozor kočije posmatrali povorku, čitač s usana je obelodanio šta je mladi princ Džordž rekao svojoj mami.

Kejt Midlton
foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

"Iako je možda, na prvu, delovao zbunjeno, princ Džordž je prokomentarisao da svi izgledaju tako srećno, nakon čega je mahnuo okupljenim građanima," izjavila je čitač s usana, Džulijet Saliven, za Daily Mail.

Ovo nije jedini detalj koji je otkrila. Takođe je rekla da je, dok se igrao sa džidžabidžama na zavesi, mladi princ pitao Kejt - Kako ovo funkcioniše, mama?

kralj Čarls, kraljica Kamila, Kamila Parker Bouls
foto: Marcin Nowak/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mimo toga, uhvatila je i momenat u kojem kralj Čarls III, tokom vožnje kočijom, govori svojoj suprugi, kraljici Kamili - Pogledaj ovo! Predivno je! Sve je tako šareno!

Podsetimo, krajem marta ove godine, Kejt Midlton je snimila video objavu u kojoj saopštava da joj je dijagnostifikovan rak, a ove nedlje biće tačno pet meseci nakon što se podvrgnula operaciji abdomena, u Londonu.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track