PRIŠAO JE RADNICI FAST FUDA I ZAHTEVAO SAMO JEDNO: Devojka je od šoka ZAPLAKALA, njene kolege su dotrčale i ugledale OVU SCENU!
Radnica fast fuda, Foto: OddSox/youtube.com

NEVEROVATNO!

PRIŠAO JE RADNICI FAST FUDA I ZAHTEVAO SAMO JEDNO: Devojka je od šoka ZAPLAKALA, njene kolege su dotrčale i ugledale OVU SCENU!

Zanimljivosti -

Jedan mladić odlučio je da svoje slobodno vreme jednog popodneva provede na veoma nesvakidašnji način. Umesto da uživa sa prijateljima ili porodicom, uputio se kao jednom lokalnom restoranu brze hrane.

Zaustavio je svoj automobil i započeo neobičan razgovor sa radnicom. Ona ga je upitala koju porudžbinu želi, ali on je umesto toga upitao sa koliko još kolega radi smenu. Devojka ga je zbunjeno gledala i dala mu željeni odgovor. Na prvi pogled nije mogla ni da nasluti kako će se ova situacija razvijati.

Radnica fast fuda je zanemela od šoka kad je shvatila šta se dešava
Radnica fast fuda je zanemela od šoka kad je shvatila šta se dešavafoto: OddSox/youtube.com

Mladić iz automobila joj je rekao da ih sve pozove do pulta što je ona i učinila. Radnici su jedan po jedan dolazili ne sluteći šta će se desiti u narednom periodu. Mladić je tada izvadio svežanj novčanica od po 100 dolara.

- Blagoslov petkom. Želim da vam poklonim po 100 dolara i da pomognem ljudima - poručio je vozač iz kola, delujući kao neko ko iskreno želi da učini dobro delo.

Radnici su bili šokirani ovim njegovim gestom, a među njima je bilo i onih koji nisu mogli da zadrže suze.

Sve ovo je objavljeno ja jednom Jutjub kanalu, a snimak je prikupio skoro 50 miliona pregleda i blizu 30.000 komentara. Niko nije ostao ravnodušan na dobro delo ovog mladića posebno u današnje vreme.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:49

SRBI BACE 2 MILIONA KG HRANE DNEVNO, A POLA MILIONA OSTANE GLADNO! Mitkovski u Pulsu: Najveći problem je u planiranju kupovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track