DŽEJMS BOND ĆE MORATI PEŠKE: Ukradeno 9 luksuznih automobila za snimanje novog filma!
Foto: Lend Rover

Zaplet pre prve klape

DŽEJMS BOND ĆE MORATI PEŠKE: Ukradeno 9 luksuznih automobila za snimanje novog filma!

Austrija -
Svi automobili bili su namenski izrađeni upravo za potrebe ovog filma. Na vozilima su se nalazile tanje i lakše lomljive šoferšajbne, a karoserija im je bila podešena da izdrži spektakularne kaskaderske podvige

BEČ - Nepoznati lopovi ukrali su pet džipova marke "rendž rover sport" i četiri luksuzne limuzine namenjene za potrebe snimanja novog filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu

Automobili su se nalazili u roverovom skladištu u mestu Nojs (Neuss) u Nemačkoj i ovih dana je trebalo da budu prebačeni u austrijsku pokrajinu Tirol gde trenutno traju pripreme za početak snimanja filma o tajnom agentu 007.

Svi automobili bili su namenski izrađeni upravo za potrebe ovog filma. Na vozilima su se nalazile tanje i lakše lomljive šoferšajbne, a karoserija im je bila podešena da izdrži spektakularne kaskaderske podvige. Zbog ove krađe proizvođač automobila filmskoj ekipi mora da dostavi nove automobile.

Naime, kako piše dnevni list Hojte kradljivci su vozila natovarili na kamion i pobegli sa lica mesta. Ukupna šteta se procenjuje na 800.000 evra. Podsetimo, neke od spektakularnih scena filma o Džejmsu Bondu biće snimane u Austriji.

Producenti su već zakupili čitav hotel u Sv. Lorencenu u koruškoj dolini Lezah (St. Lorenzen, Lesachtal), kao i neke objekte u mestašcu Obertilijah (Obertilliach) u Istočnom Tirolu.

Bečki glumac Kristof Valc (Christoph Waltz), igraće glavnog negativca u novom, 24. po redu, filmu o tajnom agentu 007.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track