DVAPUT JE ODBILA POLIGRAF, NIJE JOJ BILA NI NA GROBU, NI NA SAHRANI: Jelenina svekrva Zorica moraće da progovori i to pred sudijom u ponedeljak
Foto: Aleksandar Jovanović. Stefan Jokić, Privatna Arhiva

Najmisterioznija osoba iz porodice Marjanović

DVAPUT JE ODBILA POLIGRAF, NIJE JOJ BILA NI NA GROBU, NI NA SAHRANI: Jelenina svekrva Zorica moraće da progovori i to pred sudijom u ponedeljak

Crna Hronika -

Zorica Marjanović nije bila na sahrani svoje snaje Jelene, niti joj je ijednom obišla grob...

BEOGRAD - Šta o ubistvu Jelene Krsmanović zna njena svekrva, Zorica Marjanović, najmisterioznija osoba iz porodice Marjanović, biće poznato u ponedeljak, za kada je zakazano sledeće saslušanje.

Istog dana u Višem javnom tužilaštvu treba da bude saslušan i Zoranov sin iz prvog braka, mladi Uroš Marjanović (19). Nakon što su u ponedeljak Vladimir i Miloš Marjanović odbili da daju svoj iskaz u tužilaštvu povodom smrti svoje snaje, u ulozi svedoka naći će se najintrigantniji član ove porodice - majka Zorana Marjanovića, Zorica.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Svekrva pevačice Jelene Krsmanović, ubijene 2. aprila 2016. u Borči, nikada do sad nije želela da priča o svojoj ubijenoj snaji. Ona je dva puta odbila da se podvrgne poligrafskom ispitivanju u policiji. Pravdala se da će, ako ode na poligraf, izgubiti svoje magijske isceliteljske moći.

Iz istog razloga, svekrva se nikada nije pojavljivala na grobu ubijene snaje jer to navodno utiče na njenu auru, a da joj to ne bi uticalo na energiju, nije išla ni na Jeleninu sahranu.

Kako je tada rekao njen suprug Vladimir Marjanović, ona tamo nije smela da ode zbog posla kojim se bavi jer je na groblju veoma loša energija i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju. Ipak, mnogi su ovaj postupak protumačili time da se ne pojavljuje ni na groblju ni u medijima zbog straha da svojim postupkom ne ukaže na nešto više o ubistvu svoje snaje.

Naime, Zorica je bizarno postupila neposredno nakon što je otkriveno da je Jelena ubijena. Ona je pred predstavnicima medija bila uplakana, da bi neposredno nakon toga ušla u kuću i nalakirala nokte. Zorica Marjanović nikada nije davala izjave za medije, niti je želela da bude tu kada je njen sin razgovarao sa novinarima, odnosno, suprugom Vladimirom.

Progovorila je samo onda kada je zbog bavljenja nadrilekarstvom i sama privedena.

Sedam meseci posle ubistva Jelene, Zorica je potpisala sporazumno priznanje krivice kojim je pristala na uslovnu kaznu zbog bavljenja nadrilekarstvom.

foto: Aleksandar Jovanović

- Nas bog čuva, bog sve vidi. Šta sam ja imala da priznam kada ja nikada nisam naplaćivala to što sam pomagala drugima? S tužilaštvom sam se dogovorila da bih izbegla silna suđenja i dodatnu muku svoje porodice. Ubijena nam je Jeca, prolazimo kroz torture - rekla je Zorica nakon izricanja presude.

Istog dana kada Zorica bude saslušana, pred tužilaštvom će se pojaviti i Uroš, Zoranov sin iz prvog braka. Ovaj mladić često se spominjao kao osoba koja zna više nego što izgleda, te se očekuje da otkrije detalje odnosa svog oca sa maćehom Jelenom.

foto: Dragana Udovičić

Na prvom saslušanju svedoka, otac i brat osumnjičenog Zorana, Vladimir i Miloš Marjanović, odbili su da svedoče, dok je Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović saslušana u svojstvu svedoka.

Ona je nakon toga rekla da će se boriti da se otkrije ubica njene sestre i da će se u tom slučaju boriti i za starateljstvo nad ćerkom ubijene pevačice.

(Kurir.rs/Blic/Bojana Bogosav/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASVETLJAVA SE UBISTVO PEVAČICE: Na saslušanje stigli Vladimir i Miloš Marjanović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track