UČESNICA PAROVA ŠOKIRALA JAVNOST: Miljana Kulić otkrila šta joj je Jelena Marjanović poverila pred smrt!
Foto: PrintScreen

NOVI DETALLJI

UČESNICA PAROVA ŠOKIRALA JAVNOST: Miljana Kulić otkrila šta joj je Jelena Marjanović poverila pred smrt!

Crna Hronika -

Učesnica "Parova" Miljana Kulić otkrila je detalje o svom odnosu sa Jelenom Marjanović.

Miljana je ispirčala da se družila sa Jelenom, da su se redovno čule pre njenog ubistva, ali i da joj se pevačica požalila na probleme u braku.

"Jelena mi se malo pre njenog ubistva požalila da želi da se razvede. To mi je pisala na Fejsbuku. Mislim da se detektivka od ranije poznaje sa Zoranom", rekla je Miljana.

Podsetimo ubica Jelene Krsmanović dobro je osmislio ubistvo i prišao pevačici onda kada je bila najranjivija i dok je verovala da joj ne želi zlo.

Monstrum je pevačicu krvnički udarao oštrim predmetom po potiljku tog 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče.

Naneo joj je devet udaraca u glavu dok joj lice oružjem nije čak ni pipnuo.

Ovakvi detalji brutalnog ubistva mogu da ukazuju na to da je Jelena bila žrtva osobe u koju je imala poverenja. Kako kažu stručnjaci, Jelena je verovala ubici i njegove namere nije prepoznala kao ubilačke.

Ubistvo Jelene Marjanović je u žiži javnosti više od godinu dana, svakodnevno se pojavljuju nove teorije, dokazi i svedoci. Zasada jedini uhapšeni zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu je njen muž Zoran.

Uporedo sa policijom istragu sprovodi i Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada koji je angažovala porodica Krsmanović. Oni su pronašli nove svedoke od kojih jedan spreman spreman da ispriča policiji i tužilaštvu detalje koji do sada nisu bili poznati.

To je potvrdio i Nenad šipka iz CFI:

- Prema saznanjima ovog svedoka, jedan član rodbine Marjanović nalazio se na nekoliko metara od mesta gde je pronađeno Jelenino telo u noći pretrage na nasipu - ističe Nenad Šipka iz CFI.

Zbog čega je ovaj član porodice odlučio da tu informaciju prećuti i da li je bio svestan gde je stajao i šta vidi, ispitivanjem svedoka moglo bi da bude utvrđeno.

Međutim, to nije jedini svedok koji potpuno preokreće slučaj i baca senku na dosadašnja svedočenja porodice Marjanović, a naročito Zorana, koji je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu priveden 15. septembra.

- Prema rečima komšije, on je u petak 1. aprila 2016, dan pre Jeleninog nestanka, razgovarao sa njom. Jelena ga je pitala da li je prskao zelje, a nakon što joj je on odgovorio da nije, ona mu je kazala: „Odlično, sutra ujutru ću doći kod tebe da uzmem zelje da mojima za subotu i nedelju napravim sarmicu od zelja“. U subotu je svedok čekao Jelenu celo jutro, međutim, ona se nije pojavila - priča Šipka.

Prema rečima Predraga Savića, punomoćnika Teodore Krsmanović, Jelenine mlađe sestre, postoji nekoliko interesantnih svedoka koje bi oni predložili tužilaštvu, a koji bi mogli da odgovore na mnoga pitanja koja se već godinu i po dana postavljaju u slučaju ubistva pevačice.

- Ako bi saslušali Ljubicu, sestru Jelenine majke Zorice, ona bi mogla da u potpunosti razreši dilemu oko poslednjeg razgovora između Jelene Krsmanović i njene pokojne majke. Takođe, pojavila se i jedna komšinica sa veoma interesantnim iskazom koji bi pomogao mnogo u istrazi Jeleninog ubistva - objašnjava Savić.

Kako navodi, saslušanje obducenta Slobodana Savića, koji je radio obdukciju Jeleninog tela, takođe je od velike važnosti i naglašava da im i dalje nije jasno zašto je prilikom određivanja sudsko-medicinskog veštačenja tužilac njega preskočio.

Međutim, ovi zahtevi biće mogući samo ako Teodora dobije status oštećene u slučaju ubistva njene sestre, koji joj je neposredno pre saslušanja u ponedeljak, a na zahtev Marjanovićevih branilaca, ukinut. S tim u vezi, Teodorina majka tražiće starateljstvo nad malom Janom, Zoranovom i Jeleninom ćerkom.

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena, poslušajte kako mu daje instrukcije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track