ZA SMRT ĆERKE I UNUKE SAZNALA NA FEJSBUKU! Baka Kaća: Listala sam profil moje unuke kad sam ugledala užasnu vest
Foto: Printskrin/Facebook

Šokantno

ZA SMRT ĆERKE I UNUKE SAZNALA NA FEJSBUKU! Baka Kaća: Listala sam profil moje unuke kad sam ugledala užasnu vest

Crna Hronika -

Javili su mi da su Tanja i Milica povređene, ali sam preko društvenih mreža saznala da su mrtve, kaže očajna baka Kaća, koja živi u Italiji

Listala sam profil moje unuke na Fejsbuku, pošto sam bila u Italiji. U jednom trenutku ugledala sam sliku moje Milice uz koju je neko napisao da počiva u miru, kaže Kaća, majka Tanje (37) i baka Milice (16) Beslać, koje su poginule u nedelju kada je auto koji je vozio Tanjin suprug Jovo udario u kamion. U sudaru je poginula i njihova saputnica, bodi-bilderka Branislava Jovanović (48).

foto: Privatna arhiva

U kući porodice Beslać u Poljskoj ulici u Apatinu juče su bili okupljeni brojni rođaci, prijatelji i komšije, koji su došli da budu uz Jovu i njegovog sina Nenada.

Kao ružan san

Milicu, fitnes šampionku, i Tanju došli su da isprate i najbliži koji su se u trenutku nesreće nalazili u raznim krajevima sveta. Iz Italije je stigla Tanjina majka, a Miličina baka Kaća, iz Like je došao Jovin otac, a očekuje se i dolazak Jovine majke i brata iz Amerike.

foto: Facebook Printscreen

- Rođaka me je pozvala telefonom i rekla da se odmah spakujem i dođem kući. Pomislila sam da se nešto dogodilo mojoj majci, koja je stara i bolesna. Kasnije su mi javili da su Tanja i Milica u bolnici. Na telefone se niko nije javljao. Listala sam njihove profile na Fejsbuku tražeći ikakvu informaciju o tome šta se dogodilo. Sve dalje je bilo kao ružan san - u suzama priča baka Kaća.

Jovo Beslać neprestano je u suzama, uz poneki tihi jauk i dalje pita zašto bog njega nije uzeo. Slomljenog ramena, sa modricama na grudima i preko stomaka od sigurnosnog pojasa, jedva se drži na nogama. Noć je proveo u bolnici, na infuziji. Hteli su da ga zadrže, ali nije pristao.

foto: Printscreen Facebook

Danas sahrana

- Ne mogu da ostanem u bolnici, zašto bih? Neka boli... Više boli ovo unutra, saznanje da njih nema. Znam da moram da živim za Nenada, ali ne znam gde ću naći snagu - šapuće Jovo grleći fotografiju ćerke i supruge.

Tanja i Milica biće sahranjene danas uz zvuke melodije „Jedan dan života“.

Zoran i Branislava Jovanović, foto: Privatna arhiva

Muž stradale Branislave

NE KRIVIM JOVU ZA SMRT SUPRUGE

Zoran Jovanović, suprug nastradale Branislave, šampionke u bodi-bildingu, danas će prisustvovati sahrani Milice i njene majke, dok će njegova supruga biti sahranjena u petak. Kako kaže, Jovo i Tanja Beslać njihovi su kućni prijatelji i on ne može da ga krivi za smrt supruge.

- Život je trenutak, ovakve stvari se dešavaju. Mogu da se pitam što je bog uzeo moju Branku. Napravila je taj fantastični rezultat i otišla u legendu istog dana - rekao je Jovanović i dodao da je primio više od 50 telegrama saučešća zbog Branislavine smrti.

Kurir / J. M.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DECA IZLETELA PRED KAMIONČINU! Snimak od kojeg se kičma ledi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track