BRAT ISPUNIO ŽELJU ZORANU MARJANOVIĆU, DOVEO MU ĆERKU U POSETU: Jana slavila sedmi rođendan sa ocem u zatvoru!
Foto: Dragana Udovičić

DIRLJIV SUSRET

BRAT ISPUNIO ŽELJU ZORANU MARJANOVIĆU, DOVEO MU ĆERKU U POSETU: Jana slavila sedmi rođendan sa ocem u zatvoru!

Crna Hronika -

Zoran je devojčici obećao poklon, a ona ga je više puta pitala kada će da dođe kući, otkriva za Kurir izvor iz zatvora

Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice „Granda“, juče je na svoj sedmi rođendan u Centralnom zatvoru u Beogradu posetila oca Zorana, koji se sumnjiči za brutalno ubistvo njene majke.

Kako smo saznali, u posetu ocu malu Janu je juče oko 10 sati doveo stric, Zoranov rođeni brat Miloš.

- Devojčica i njen stric Miloš, kom je Centar za socijalni rad dodelio privremeno starateljstvo nad Janom, juče su bili u dvočasovnoj poseti. Ovo je drugi put da dete obilazi oca u sobi za posete otkako je on pritvoren 15. septembra prošle godine. Susret je bio dirljiv, Zoran je devojčici čestitao rođendan i obećao joj poklon, a Jana ga je više puta pitala kada će da dođe kući - otkriva sagovornik Kurira.

Jani Marjanović ovo je drugi rođendan koji slavi bez majke. Jelena je, podsetimo, ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki. Ubica joj je zadao devet udaraca tupim predmetom u glavu, a za zločin je osumnjičen njen suprug.

- Zoran je delovao kao da jedva suzdržava suze dok je grlio ćerku i držao je u krilu. Pitao ju je da li je dobra i da li sluša ujaka, babu i dedu. Pričao je s njom o drugarima, a nju je zanimalo šta on radi - svedoči naš sagovornik šta se dešavalo iza zidina u Bačvanskoj ulici.

foto: Dragan Kadić

Prema njegovim rečima, Zoran je devojčici rekao da bude dobra, ali i da će tata uskoro da dođe kod nje. Kako je Kurir pisao, sud je maloj Jani dao takozvanu otvorenu dozvolu za posetu, odnosno mogućnost da u pratnji strica Miloša dolazi ocu u posete po pravilniku Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

- Dete, međutim, posle prve posete u novembru, njen privremeni staratelj nije dovodio, jer su stručnjaci Centra za socijalni rad procenili da to nije dobro za Janu. Ipak, pošto joj je juče bio rođendan, a devojčica je imala veliku želju da vidi oca, baš kao i on nju, ispunjena joj je ta želja - dodaje naš sagovornik.

Pomešana osećanja

TEŠKO MU PAO SUSRET

Zoran Marjanović od hapšenja, prema rečima njegovih cimera, ne prestaje da priča o Jani. Posle jučerašnjeg susreta sa ćerkom, prema rečima našeg sagovornika, Zoranu su osećanja bila pomešana. Bio je radostan što ju je video, ali i tužan zbog razdvojenosti.

- Porodica je odlučila da mu ispuni želju. Devojčicu su prethodno pripremili na susret s ocem i objasnili joj da on neće moći da krene s njima kući - kaže sagovornik blizak porodici.

Kurir / Jelena Spasić

Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KURIR ISPRED KUĆE MARJANOVIĆA U BORČI: Zoranov brat dovodi malu Janu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track