ŠOKANTNI DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Ubica je šipkom udario u nogu, pa u glavu i DOKRAJČIO JE U KANALU
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Zločin u Borči

ŠOKANTNI DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Ubica je šipkom udario u nogu, pa u glavu i DOKRAJČIO JE U KANALU

Crna Hronika -

Jelena Marjanović grčevito se borila za život, ubica toliko bio rešen da je usmrti da ju je krvnički tukao, čupao i cepao joj garderobu, poslednji udarac joj zadao kada je ubacio u vodu, navodi se u optužnici

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva supruge i pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33), čiji je leš pronađen u kanalu pored nasipa u borčanskom naselju Crvenka 3. aprila 2016.

Optužnica je prosleđena Višem sudu, koji će, nakon što je potvrdi, zakazati pripremno ročište, a potom i otpočeti postupak. Kako Kurir saznaje, zamenik tužioca koji je vodio dvogodišnju istragu u optužnici je do detalja opisao kako je Zoran Marjanović ubio nesrećnu Jelenu, ali i koliko se ona grčevito borila za život.

Uzeo šipku iz kola

- Jelena je nesumnjivo došla na nasip sa Zoranom i Janom, koji su ostali na njegovom početku dok je ona otišla da trči. Rekonstrukcijom je utvrđeno da je Zoran posle nekoliko minuta najverovatnije okupirao ćerku nekom igrom, a potom joj rekao da mora nakratko da je ostavi i da se vrati do automobila koji je bio parkiran nekoliko metara dalje. Iz prtljažnika je uzeo metalnu šipku sa šiljatim vrhom i krenuo za Jelenom - ispričao je za Kurir izvor.

Dokazi

SUPERVEŠTAČENJE IZJAVA MALE JANE

U optužnici se, kako saznajemo, među dokaznim predlozima pominje i moguće superveštačenje izjava Zoranove i Jelenine ćerke, koja je u trenutku zločina imala pet godina. Ukoliko sud oceni da je ovo veštačenje neophodno, tim psihologa i neuropsihijatara bi trebalo da ispita sve izjave koje je devojčica više puta davala u policiji, ali i članovima porodice svoje majke.

U tom trenutku, prema rečima našeg sagovornika, počeli su da otkucavaju Jelenini poslednji minuti života.

- Prikrao s do nje i s leđa je udario šipkom po nozi. Ona je pala, a u trenutku kada je pokušala da se okrene, Zoran je već bio iznad nje, zamahujući šipkom. Jelena je uspela da se izmakne, ali joj je oštrica šipke zadala ranu na vratu. Kako bi ga odgurnula od sebe, počela je da mlati nogama, od čega joj je spala patika. U jednom trenutku uspela je da se ispravi. Počela je da beži, kada joj iz džepa ispao i mobilni telefon. Zoran je krenuo za njom i uhvatio je za kosu, s koje je spala gumica. Potom je zgrabio za okovratnik gornjeg dela trenerke, koji je pevačica u grčevitoj borbi za život uspela da svuče sa sebe - dodaje naš izvor.

foto: Privatna Arhiva

Živa još deset minuta

Zoran je konačno uspeo da je savlada i odvuče do vode, gde joj je zadao još sedam udaraca u potiljak.

- Poslednji, deveti udarac, Jelena je zadobila dok je već onesvešćena, zbog višestrukih preloma lobanje, ležala u vodi. Obdukcija je pokazala da je ona bila živa još desetak minuta, što potvrđuje voda u njenim plućima, mulj i grančica - kaže naš sagovornik.

DNK analiza

TRI TRAGA NEPOZNATA

Na telu Jelene Marjanović izolovana su tri DNK traga koja nisu pripadala članovima porodice njenog supruga, a ni samom Zoranu, takođe je navedeno u optužnici. Ono što je zanimljivo jeste da je nedvosmisleno utvrđeno da je reč o muškim DNK tragovima. Međutim, zbog nepotpunog profila, nikada nisu pronađene osobe čiji je materijal završio na pevačici.

Kurir / I. Milićević - J. Ivić

Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! VUČIĆ SE NE PLAŠI PROVKACIJA U ZAGREBU! “Ne idem tamo pognute glave“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track