UŽASAN ZLOČIN ZBOG 5.000 EVRA: Zaklali najimućnije domaćine i bacili ih u septičku jamu!
Foto: Dragan Kadić, Supružnici, Ubijeni, Dvost

Stravičan zločin u selu Brodice Kučeva

UŽASAN ZLOČIN ZBOG 5.000 EVRA: Zaklali najimućnije domaćine i bacili ih u septičku jamu!

Crna Hronika -
Devizni penzioneri Dragoljub Jugović (71) i njegova supruga Draga (73) brutalno ubijeni u kući. Oni su nedavno iz Austrije došli sa 5.000 evra, pa se pretpostavlja da su zbog toga iskasapljeni

POŽAREVAC - Dragoljub Jugović (71) i njegova supruga Draga (73) brutalno su ubijeni u svojoj kući u selu Brodice kod Kučeva.Supružnici su mučeni, pa zaklani, a potom su bačeni u septičku jamu. Jugovići su najverovatnije ubijeni iz koristoljublja jer su bili devizni penzioneri i najbogatiji domaćini u selu.

Užasna smrt... Komšija pokazuje jamu iz koje su izvučena tela
Užasna smrt... Komšija pokazuje jamu iz koje su izvučena tela

Rumuni im pomagali

Pretpostavlja se da su Dragoljub Jugović i njegova žena Draga ubijeni u noći između subote i nedelje, a tela bračnog para pronađena su juče ujutro u septičkoj jami.- Starci su poslednji put viđeni u subotu. Oni žive sami, pa ih povremeno obilazi nekoliko Rumuna i pomaže im. Oni su u subotu dolazili i naložili im vatru. Posle toga su otišli, a kad su se narednog dana vratili kako bi im uneli drva i zagrejali kuću, od njih nije bilo ni traga ni glasa. Ulazna vrata na kući bila su otvorena - kaže izvor Kurira iz istrage.U blizini kuće ubijenog bračnog para nema komšija jer su uglavnom na privremenom radu u inostranstvu.- Čuo sam da su ti Rumuni nekome ispričali da u kući Jugovića nikog nema i da ne znaju šta se s njima desilo. U ponedeljak je slučaj prijavljen policiji. Dragoljub i Draga su nekad živeli u Austriji u Inzbruku, ali su se nakon penzionisanja, pre 15 godina, vratili u Srbiju. U selu su potom otvorili kafanu. Bili su veoma imućni, ali i omiljeni i poštovani u selu - priča meštanin sela Brodice. Policija je odmah krenula u potragu za nestalim penzionerima, pa se posumnjalo na septičku jamu u dvorištu.- Trebalo je nekoliko sati da se leševi izvuku. Prizor je bio stravičan. Kad su ih izvukli, tela su bila umotana u čaršave. Ovakav zločin ne pamti se u okolini Kučeva. Niko nije ni pomislio na najgore - kaže naš sagovornik.
U šoku... Ćerke Božica i Zorica juče doputovale iz Austrije
U šoku... Ćerke Božica i Zorica juče doputovale iz Austrije

Zločin zbog novca?

Ćerke ubijenih supružnika, Zorica i Božica, juče su iz Austrije stigle u rodno selo. - Majka je pre nedelju dana bila kod nas, a u povratku je sa sobom donela 5.000 evra. Sigurno je to neko čuo i zbog toga ih ubio. Ne mogu ni u koga da sumnjam, ali se nadam da će policija uskoro otkriti ubice. Hoćemo da znamo ko nam je ubio oca i majku - rekla nam je ćerka Zorica. Ona je dodala da se sa roditiljima poslednji put čula u subotu uveče i da je razgovor bio uobičajen.

Komšije u strahuMONSTRUMI SU MEĐU NAMAMeštani kažu da Dragoljub i Draga Jugović, osim dve ćerke, imaju i sina.- Bili su fini ljudi, ne znam ko je mogao ovako da im presudi. Pravo da vam kažem, nije mi svejedno. Plašim se, možda ubice žive u našoj blizini - priča potresena komšinica.

HronologijaBRAČNI PAROVI NA METI UBICAfebruar 2001 - Supružnici Slavica (43) i Slobodan Paunović (50) ubijeni su hicima iz pištolja u svom automobilu u selu Radinac kod Smederevaapril 2001 - Miroslava Jović (69) i njen suprug Milan (71) nasmrt su izbodeni nožem u svojoj kući u Nišu, pretpostavlja se da su ubijeni prilikom pljačkejul 2012 - Milovan Jevtić i njegova supruga Ljiljana ubijeni su hicima iz pištolja u porodičnoj kući u selu Talinovac kod Uroševcamart 2015 - Vođa „veterničkog klana“ Nenad Opačić (54) i njegova supruga Jasmina (46) ubijeni su u sačekuši u Novom Sadu. Ubica je pronađen mrtav u Češkoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track