Pršte uvrede

Ivan Ivanović: Karleuša nosi dupe na ramenima

Stars

Autor:

Ivanović ismevao komentar Jelene Karleuše da zvanično ima najbolju zadnjicu svih vremena

Jeleni Karleuši

Jeleni Karleuši

Ne da mu đavo mira...
Ivan Ivanović vreba svaki povoljan momenat da oplete po Jeleni Karleuši. Ona je pre dva dana na Tviteru objavila fotografiju u bikiniju i napisala da zvanično ima najbolju zadnjicu svih vremena. A onda je voditelj TV Prva dao svoje viđenje:

- JK: „Imam najbolje dupe na svetu!“ Šteta što ga nosi na ramenima... - napisao je Ivanović na svom Tviter profilu. I sasvim je jasno šta je time hteo da joj poruči.

Na ovu uvredu Jelena nije odgovarala. Moguće da joj je dosta njegovih prozivki. A Ivana baš briga zbog tužbe koju je ona podnela protiv njega i čelnika Prve zbog uvreda u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Dosad ju je nazivao plastikanerkom, upoređivao ju je s transvestitima, ismevao je njeno pevanje, izgled, intelekt...
I ne prestaje.

 

Odloženo suđenje sa Sekom

Do susreta Jelene Karleuše i Seke Aleksić juče u Prvom osnovnom sudu nije došlo. JK je tužila koleginicu zbog uvrede i klevete kad ju je u jednom magazinu uporedila sa Bokijem 13 i potražuje milion dinara. Ročište je odloženo do daljeg.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Evropska unija ne vrednuje dovoljno rezultate koje Srbija sprovodi u reformama u svim porama društva Dragomir Anđelković analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!