KRAJ ROMANSE: Rita Ora raskinula s Kalvinom Harisom

Nisu imali vremena za ljubav

KRAJ ROMANSE: Rita Ora raskinula s Kalvinom Harisom

Pop kultura -
Bilo im je jako teško da pronađu vremena za sebe. On je bio zauzet nastupima, a ona je radila na novom albumu i snimala film "50 nijansi sive, otkrio je prijatelj razlog raskida

Rita Ora raskinula s Kalvinom Harisom!Pevačica i di-džej tokom devetomesečne veze uglavnom su bili odvojeni zbog brojnih obaveza. Kalvin Heris (29) bio je zauzet nastupima, a Rita Ora (23) snimanjem novog albuma i filma '50 nijansi sive'.

"Bilo im je jako teško da pronađu vremena za sebe. On je bio zauzet nastupima, a ona je radila na novom albumu i snimala film "50 nijansi sive" u kojem je dobila ulogu sestre Kristijana Greja", otkrio je izvor blizak paru.

Britanska pevačica kosovskog porekla nedavno je prestala da prati di-džeja na Instagramu na kojem je potom objavila: "Jesi li se ikad zapitao šta najviše boli: kad kažeš nešto i zažališ zbog te izjave ili kad ne kažeš ništa iako to silno želiš'.

Dok se još nisu poznavali, Rita i Haris su se posvađali preko Tvitera. Haris ju je prozvao jer je u novinama pročitao njenu izjavu da je pesmu “Call My Name” obećao njoj, a potom je dao drugoj pevačici. "Sve je izmislila, iako ne znam zašto", napisao je tada di-džej na društvenoj mreži. Pevačica je komentaisala da su započeli vezu kada ga je videla u bekstejdžu na jednom festivalu iako joj je do tada delovao bez veze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track