LJAJIĆ PRIZNAO: Nisam pročitao Mihajlovićev pravilnik
Foto: Dragan Kadić

Sad je sve mnogo jasnije

LJAJIĆ PRIZNAO: Nisam pročitao Mihajlovićev pravilnik

Fudbal -
Ne plašim se negativne reakcije publike u Beogradu, rekao je fudbaler Rome

Fudbaler Rome i reprezentativac Srbije Adem Ljajić rekao je u Dablinu gde se nacionalni tim priprema za prijateljski meč sa Republikom Irskom da pred prijateljski meč sa Španijom u Švajcarskoj, 2012. godine, nije pročitao pravilnik tadašnjeg selektora Siniše Mihajlovića, kojim su svi fudbaleri bili obavezni da pre meča pevaju himnu "Bože pravde", već da ga je samo potpisao.

"Iskreno nisam pročitao Mihajlovićev pravilnik pre nego što sam ga potpisao. To je sada iza mene. Mislim da mogu da pomognem Srbiji u kvalifikacijama za Evropsko prgvenstvo, jer mogu da igram na više pozicija. Ne plašim se negativne reakcije publike u Beogradu", rekao je Ljajić.Fudbaler Rome kaže da je danas u dobrim odnosima sa bivšim selektorom.

"Sa Mihom sam u dobrim odnosima. Igrali smo jedan protiv drugog nedavno, pozdravili se i pričali, najnormalnije. Želim mu sve najbolje", kazao je Ljajić. On je istakao da je pratio igre Srbije u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta u Brazilu. "Pratio sam i bilo je jako teško. Video sam kako se igralo, i verujem da će biti bolje. O grupi u kvalifikacijama za EURO 2016. u Francuskoj, bivši fudbalrer Partizana je kazao.

"Moglo je i teže i lakše. Treba da gledamo sebe i ako budemo igrali kako znamo verujemo da će biti u redu", istakao je Adem Ljajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track