DVOJICA GA RVAČKI OBARAJU, A SUDIJA NI DA POGLEDA: Igrao je u Premijer ligi, a suđenje Nemca je opisao kao ŽESTOKU KRAĐU!
Foto: Dado Đilas

AUSTRALIJA BRUJI

DVOJICA GA RVAČKI OBARAJU, A SUDIJA NI DA POGLEDA: Igrao je u Premijer ligi, a suđenje Nemca je opisao kao ŽESTOKU KRAĐU!

Mundijal 2018 -

Sramno suđenje nemačkog arbitra nije promaklo ni ljudima u Australiji, koji su ovaj skandalozan potez žestoko osudili.

I u Australiji su ostali šokirani odlukom arbitra Feliksa Briha da ne dosudi penal za Srbiju kada je Mitrović bio u sendviču između Stefana Lihtštajnera i Fabijana Šara. Njih dvojica su držala Mitrovića i oborila ga zemlju, a Brih je pokazao da je faul u napadu!

"Ako ovo nije penal, ja ne znam šta jeste!", rekla je voditeljka Džuls Brič.

Njen sagovornik, stručni konsultat Majkl Bridžis, Englez koji je svojevremeno bio fudbaler Lidsa, Njukasla i Hala, je bio detaljniji:

"Pa, Šar čak i ne gleda prema lopti! Ne razumem zašto ovo nije pregledano VAR tehnologijom. Dvojica ga rvački obaraju, jedan čak ni ne gleda gde je lopta, kako to nije penal, ili bar da je pregledano u video-sobi? Ne razumem. Jer, u takvim detaljima se odlučuje da li ćete doći do penala i pobediti sa 2:1, ili na kraju izgubiti. Ovo je ključan momenat utakmice", ne ostavlja dilemu Bridžis.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TEŽAK PORAZ ORLOVA: Analiza neuspeha Srbije protiv Švajcarske iz očiju Kurirovog izveštača iz Kalinjingrada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track