DA NAPAKOSTI MUŽU NEMCU: Srpkinja drogirala pa izbola na smrt ćerke od 7 i 10 godina!
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Plašila se razvoda

DA NAPAKOSTI MUŽU NEMCU: Srpkinja drogirala pa izbola na smrt ćerke od 7 i 10 godina!

Planeta -
Stariju ćerku Marianu je izbola čak 40 puta jer se devojčica probudila i borila se sa majkom za svoj život, dok je mlađu, Lorenu, izbola 11 puta

Anita N. (41) Srpkinja koja od 13. godine živi u Nemačkoj, gde se udala za Volfganga N. (52) osuđena je na doživotnu robiju zbog ubistva svojih ćerki Marijane (10) i Lorene (7), koje se dogodilo početkom novembra prošle godine.

Sud u Štutgartu ju je proglasio krivim uz obrazloženje da je dvostruko ubistvo počinila pri zdravom razumu. Motiv za ovaj stravičan čin je osveta mužu koji je želeo da se razvede i dobije starateljstvo nad decom.

Anita je želela da ostane u braku, ali pošto je postala svesna da se to neće desiti, ona je rešila da povredi muža, bez obzira na posledice po nju. Zato je ćerkice nadrogirala tabletama za spavanje, pa ih je dok su ležale u svojim sobama izbola nožem na smrt.

Stariju ćerku Marianu je izbola čak 40 puta jer se devojčica probudila i borila se sa majkom za svoj život, dok je mlađu, Lorenu, izbola 11 puta.

Zatim je obe mrtve devojčice očistila, obukla im čistu garderobu, položila ih u dnevnu sobu i legla izmđu njih, pa pokušala da se ubije, ali bezuspešno.

(Bild.de)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track