SRAMNE IZJAVE PALESTINCA: Muž nek bije ženu, ali da je ne poružni
Foto: Printscreen

Stravično

SRAMNE IZJAVE PALESTINCA: Muž nek bije ženu, ali da je ne poružni

Planeta -
Za dobro stanje porodice važno da muž i žena spavaju u odvojenim krevetima

GAZA - Palestinski lider Hasan el Laham, jedan od čelnika Gaze, javno je istakao da je najbolja preventiva svih problema u braku da muž redovno udara ženu, ali da vodi računa da je pritom ne unakazi.Te zastrašujuće izjave dao je tokom gostovanja na palestinskoj televiziji Autoriti, navodeći još da je fizičko nasilje nad ženama jedini način da im se iz glave izbiju eventualne ideje o razvodu.

- Najbolje je da muž najpre upozori ženu kako ona treba da se ponaša kako bi se među njima ostvarili dobri odnosi, dijalog, poštovanje i humanost. To upozorenje treba da prate lepe reči, dobro ponašanje i pozitivan izgled. Podrazumeva se da se takvi razgovori isključivo obavljaju unutar kuće, jer spoljni svet nikad ne sme da vidi da se u braku dešava bilo kakav problem - rekao je Laham i dodao da je za dobro stanje porodice važno da muž i žena spavaju u odvojenim krevetima.

- Udaranje ne sme da izazove lomljenje ruku, prolivanje krvi i slično. Više treba da bude kao udaranje iz zabave - istakao je Laham, naglasivši i da udarci treba da podsete oba bračna partnera da među njima i dalje postoji ljubav.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja