PRESUDA: Izvršitelji zaplenili imovinu Aci Lukasu!
Foto: Marina Lopičić

Pevač ostaje bez ičega zbog duga Saši Mirkoviću od 285.000 evra

PRESUDA: Izvršitelji zaplenili imovinu Aci Lukasu!

Stars -
Panika ga hvata: Izvršitelji juče popisali stvari u folkerovom stanu na Novom Beogradu, dok im u drugom, na Voždovcu, niko nije otvorio vrata

Ode sve na doboš.

Aci Lukasu će biti zaplenjena imovina jer estradnom menadžeru Saši Mirkoviću duguje 285.000 evra!

Sudski izvršitelji juče su u pratnji policije izašli na dve lokacije na kojima folker ima stanove kako bi popisali sve njegove pokretne stvari.Oni su oko 11 časova prvo zakucali na vrata Lukasovog stana na Novom Beogradu, gde su uspešno obavili svoj posao. Ni pevač ni njegova supruga Sonja nisu bili kod kuće, već im je vrata otvorio muškarac, za koga se pretpostavlja da je podstanar. Zatim su oko 13 časova pokušali da to isto urade i na Voždovcu, ali im tamo niko nije otvorio.

Novi Beograd, 16.05.20104, 10.52
Novi Beograd, 16.05.20104, 10.52

Na Novom Beogradu policija nas je zamolila da ostanemo ispred zgrade i ne ometamo izvršenje, a jedan od policajaca nakon toga se obratio sudskim službenicima:- On (Lukas, prim. aut.) poručio je da neće fizički pokušavati da vas spreči u izvršenju, već će sa advokatom pokušati da pravno obori presudu.Izvršitelji su nakon toga ušli u zgradu i u folkerovom stanu se, popisujući imovinu, zadržali oko sat.- Popisane su sve pokretne stvari osim frižidera, šporeta i veš-mašine. Sve to može se proceniti na vrednost od otprilike 10.000 evra. Tuženi Aca Lukas nije zatečen na licu mesta. Otvorio nam je neko ko navodno živi u tom stanu, mlađi muškarac, kako sam shvatio podstanar - rekao je za Kurir Miloš Lekić, advokat Saše Mirkovića.

Voždovac, 16.05.20104, 13.19
Voždovac, 16.05.20104, 13.19

U drugom stanu nije bilo nikoga.- Na Voždovcu smo imali neuspešan pokušaj. Niko nam nije otvorio. Sledeći korak je da se angažuje bravar da obije vrata. Lukasu je imovina već zaplenjena, znači, te stvari su založene i on ne sme da ih otuđi. Trebalo bi da se sve okonča u roku od sedam do deset dana - zaključio je advokat oštećenog Mirkovića.Pozvali smo Lukasa, koji je, čim je čuo da smo iz Kurira, kratko rekao:- Prijatno! - i prekinuo vezu.Njegov advokat Miodrag Vuković do zaključenja broja je ostao nedostupan.

Dok im plene stvariSONJA IGRA IGRICE NA FEJSULukasova supruga Sonja Vuksanović je neposredno pred ulazak sudskih izvršitelja u njihov stan na Novom Beogradu igrala igricu „Farm hirouz saga“ na Fejsbuku i slala zahteve prijateljima da se pridruže igri.

 Naplaćuje dug...Saša Mirković
Naplaćuje dug...Saša Mirković

Saša MirkovićZABRINUT SAM ZA GRAĐANE SRBIJE, NE MOGU SAD O LUKASUPozvali smo i Sašu Mirkovića, koji je inače i predsednik Skupštine grada Zaječara, ali on je juče imao većih briga nego da misli na Lukasa.- Ja sam zabrinut zbog građana u Zaječaru i u celoj Srbiji i ne bih sada o tome, neka advokat to završi - rekao je kratko Mirković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track