OVO JE BOSANAC (23) KOJI JE UBIJEN U LONDONU: Policija uhapsila muškarca (37)  osumnjičenog za ubistvo!
Foto: printscreen standard.co.uk

OVO JE BOSANAC (23) KOJI JE UBIJEN U LONDONU: Policija uhapsila muškarca (37) osumnjičenog za ubistvo!

Bosna i Hercegovina -

Britanska policija uhapsila je 37-godišnjeg muškarca osumnjičenog za ubistvo bosanskog državljanina Samira Draganovića (23).

Telo Draganovića, rodom iz Ključa, pronađeno je na šinama kod železničke stanice Nokholt u gradu Kentu. Britanski mediji objavili su i prvu fotografiju Samira Draganovića, koji je u nedelju uveče ubijen na železničkoj stanici Nokholt, u blizini Orpingtona.

Kako prenose mediji, on je bio radnik u prestižnoj kompaniji za unutrašnji dizajn i bio je omiljen među kolegama. I dok se prvobitno verovalo da ga je udario voz, policija je na osnovu pregleda nadzornih kamera primetila da je žrtva bežala od čoveka koji ga je jurio po železničkim šinama.

Posle nekog vremena kamera je snimila tog čoveka kako brzim koracima napušta stanicu. Britanski mediji prenose da je Draganović rođen u Londonu, te da je sin izbeglica.

"Od svih ljudi koje sam upoznao u svom životu, za njega mogu reći da je bio nebrušeni dijamant. Nadam se da će pravda izaći na videlo. Neizmerno će nam nedostajati", rekao je njegov kolega.

Porodični prijatelj o svemu ovome kaže da ne mogu povezati zašto je Draganović bio na stanici kobne noći i dodaje da je njegova rodbina u BiH slomljena. Detektivi istovremeno istražuju još jedan napad koji se desio u blizini Nokholt stanice ranije tog dana i veruju da taj napad može biti povezan sa ubistvom.

Kurir.rs/avaz.ba

printscreen standard.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track