HAOS USRED BANJALUKE: Devojka saznala da je momak vara i ubila boga u njemu pred svima! Spasla ga policija
Foto: Profimedia

preljubnik izvukao deblji kraj

HAOS USRED BANJALUKE: Devojka saznala da je momak vara i ubila boga u njemu pred svima! Spasla ga policija

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Policija je privela Banjalučanku (19) i njenog dve godine starijeg momka zbog narušavanja reda i mira u centru grada, tokom kojeg je mladic izvukao deblji kraj.

"Devojka je saznala da je momak vara, posle je usledila neviđena histerija i vrištanje u centru grada u blizini Policijske uprave Banjaluka", ispričao je izvor "EuroBlica" blizak policiji.

Devojka je onda krenula u fizički obračun sa momkom, koga je udarila više puta. Intervenisala je i policija, ali nisu očekivali tako žestok otpor besne devojke.

"Pobesnelu devojku policija je pokušavala prvo da smiri rečima i spreči je da i dalje brutalno šamara mladića, kom je zadala više udaraca u glavu", ispričao je izvor.

Kako je i pored upozorenja policije devojka nastavila da šamara momka policajci su je savladali i stavili lisice na ruke i devojkci i mladiću. Prilikom privođenja kod Banjalučanina je pronaden gasni pištolj sa mecima, koji je zaplenjen.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, objasnila je da ce protiv devojke biti podnesene prekršajne prijave zbog vriske, vređanja, tuče, fizičkog napada, i ometanja policije u vršenju službene radnje. Protiv mladića će biti podnesena prijava zbog vožnje automobila u alkoholisanom stanju i posedovanja gasnog pištolja.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ZORAN MARJANOVIĆ DOBIJA ALIBI? Evo ko će mu biti poslednji adut!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja