TODORIĆ UZVRAĆA UDARAC: Vlasnik Agrokora tužio Hrvatsku Evropskoj komisiji!
Foto: Youtube/Printscreen

sadržaj tužbe još tajna

TODORIĆ UZVRAĆA UDARAC: Vlasnik Agrokora tužio Hrvatsku Evropskoj komisiji!

Hrvatska -

ZAGREB - Osnivač i bivši predsednik Uprave Agrokora Ivica Todorić objavio je danas da je podneo tužbu Evropskoj komisji protiv Hrvatske, zbog neusaglašenosti "leks Agrokora" sa zakonodavstvom EU.

On je najavio da će čim tužba bude uručena Komisiji, upoznati i javnost sa njenim sadržajem.

"Nažalost, zbog sporosti hrvatskih institucija, koje ne reaguju na zastrašujuće posledice neustavnog i nezakonitog Leks Agrokora, podneo sam tužbu EK zbog neusaglašenosti Leksa sa zakonodavstvom EU.

Tužba je dostavljena i predsedniku EK, a sa njenim ću sadržajem upoznati sve predsednike vlada zemalja EU kao i sve poslanike Evropskog parlamenta", napisao je Todorić na svom blogu. Todorić je rekao, teško se odlučio na tužbu, ali je bio primoran da to uradi jer su mu, kako je rekao prekršena osnovna ljudska prava.

"To nije tužba protiv moje domovine, ovo je tužba protiv jedne nerazumne politike i onih koji je sprovode, a protiv njih nikada neću prestati da se borim", rekao je Todorić.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PSIHIJATRI REŠETALI ZORANA MARJANOVIĆA! Evo kako je odgovarao na njihova pitanja i šta misli o Jeleninom ubistvu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track