GOLGOTA PORODICE: Baki i stricu ne daju telo ubijenog dečaka (3) jer traže potpis majke čedomorke!
Foto: Facebook Printscreen

Strahota

GOLGOTA PORODICE: Baki i stricu ne daju telo ubijenog dečaka (3) jer traže potpis majke čedomorke!

Hrvatska -

Telo dečaka Denisa Pašića (3), za čije ubistvo su osumnjičene njegova majka Kijara Pašić (32) i maloletnica (14), i dalje je nalazi na Odeljenju patologije pulske bolnice. Dečakov stric Ramiz Pašić, koji je još prošle sedmice doputovao iz BiH u Pulu da preuzme telo i organizuje sahranu, ne može to da uradi zbog birokratije.

Naime, pogrebno preduzeće koje su angažovali stric i dečakova baka Rita Rojnić, tražilo je još u petak preko advokata Marina Fola izdavanje dokumenta kojim se odobrava transport posmrtnih ostataka izvan Pule.

Taj dokument izdaje sanitarna inspekcija na zahtev porodice, ali ta služba u Puli odbila ih je zato što nisu priložili potpise majke ili oca ubijenog dečaka. Stric i baka su u apsurdnoj situaciji: od koga da traže potpis, od majke čedomorke koja je zadavila sinčića golim rukama i u pritvoru je, ili od oca, koji robija u BiH na izdržavanju kazne jer je pretukao suprugu i njenog ljubavnika.

Podsetimo, dečakovo beživotno telo pronađeno je prošle srede ujutro u uvali Mandrač u Puli. Policajce je do tela dovela njegova majka, koja je u utorak pola sata posle ponoći došla u policijsku stanicu da prijavi nestanak deteta. Ubrzo se slomila i otkrila policajcima lokaciju gde je sa pomagačicom ostavila telo. Policajci su ubrzo su utvrdili okolnosti dečakove smrti i protiv njegove majke i maloletne Marijane L. (14) koja joj je pomogla podneli krivičnu prijavu za teško ubistvo, a protiv njihovog pomagača Adema Burima (29)zato što je znao za zločin, a nije ga prijavio.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kojeg Crnogorca su Rusi vratili sa aerodroma iz Moskve u Tivat?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track