KURIR SAZNAJE DETALJE - SPREMA SE KRVAVI SCENARIO: Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa organizovano dolaze na stadion Partizana
Foto: Dado Đilas

U HUMSKOJ STRAHUJU

KURIR SAZNAJE DETALJE - SPREMA SE KRVAVI SCENARIO: Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa organizovano dolaze na stadion Partizana

Fudbal -

Oko 500 navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa planira da se večeras nađe na stadionu Partizana na utakmici između srpskog i grčkog šampiona, saznaje Kurir.

Policija je odlučila da navijačima Zvezde i Olimpijakosa obezbedi put do "kaveza" na severnoj tribini, verujući da će ih tako lakše iskontrolisati.

Kada su za taj plan saznali, "grobari" su se dali u pripremanje akcije sprečavanja ulaska navijača crveno-belih na tribinu. Jedna od ideja im je da naprave "živi zid" ispred H ulaza na stadion, gde policija namerava da sprovede gostujuće navijače.

U Beograd je doputovalo nekoliko stotina pristalica Olimpijakosa, od kojih su neki kupili ulaznice za istočnu tribinu prema severu.

U isto vreme u srpskoj prestonici našli su se i navijači PAOK-a, koji imaju "bratske" odnose sa "grobarima", a pritom su najveći rivali sa fanovima Olimpijakosa.

U svemu ovome u Partizanu strahuju da će, ukoliko dođe do incidenata, upravo crno-beli biti žestoko kažnjeni kao organizatori utakmice. Međutim, u Humskoj 1 su nemoćni da spreče ovakav scenario.

UEFA je Partizanu i Olimpijakosu zabranila vođenje navijača na gostovanje na ovom dvomeču i preporučila da savetuju svoje pristalice da ne idu u Beograd, odnosno Pirej.

(Kurir.rs/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Partizanovo veče istine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track