VUJADIN OTKAČIO MIRKU ZBOG ZVEZDE Kome je sad još do seksa?!
Foto: Dado Đilas

APSTINENCIJA

VUJADIN OTKAČIO MIRKU ZBOG ZVEZDE Kome je sad još do seksa?!

Fudbal -

Toliko smo umorni i fokusirani na Ruse da nam je važan samo odmor. Biće vremena da se posvetimo i tim drugim stvarima koje život čine lepim, kaže fudbaler Crvene zvezde

Od utakmice sa Krasnodarom nijedan igrač Crvene zvezde nema mira od poziva poznatih i nepoznatih koji traže kartu za revanš meč sa Rusima u četvrtak na „Rajku Mitiću“ (21.00, RTS 1).

Mičel Donald je prvi iz ekipe rekao da se neće prepuštati ni čarima bračnog života dok se ne pobedi Krasnodar, a štoper Vujadin Savić objašnjava kroz šta sve prolazi ovih dana dok zajedno sa saigračima iščekuje meč karijere u Zvezdinom dresu.

Razumeju nas

- Do četvrtka i revanša želim da budem fokusiran isključivo na meč. Razgovarao sam sa suprugom i rekao joj da ne želim da pričam o bilo čemu osim o utakmici. Nema ni seksa dotad! Kad se utakmica završi, ponovo ću da budem najbolji otac i muž - uz osmeh je Donald pričao za Žurnal.

I prelepa supruga Vujadina Savića Mirka Vasiljević razumeće fudbalsku groznicu koja trese sve crveno-bele pred Krasnodar.

foto: Privatna Arhiva

Od četvrtka u akciji

- Video sam Donaldovu izjavu o tome da se potpuno posvećuje utakmici i da će tek od četvrtka opet biti dobar muž i otac. Verujte, pošto se družim s njim, znam da je on uvek veoma posvećen deci i supruzi, baš kao što sam i ja, ali sad smo toliko fokusirani na meč i toliko umorni od priprema da jednostavno i ne pomišljaš na seks. Kada dođemo kući, važan nam je samo odmor, počinjemo da se koncentrišemo na utakmicu, a kad prođe četvrtak, biće dovoljno vremena da se posvetimo i drugim stvarima koje život čine lepim - zaključio je Savić.

Neverovatan pritisak

KUPIO SAM PREKO 100 ULAZNICA

Od juče je za Savića jedna velika obaveza završena. Zbog molbi za ulaznice više ga ne treba zvati:

- S jedne strane, ova gužva i pozivi zbog ulaznica umaraju, ali onda se zamislim i kažem sebi: „Daj bože da se što više umaram ovako narednih meseci, jer će to značiti da ću igrati još važnih utakmica.“ Sigurno sam preko 100 ulaznica kupio i ko zna koliko još sam morao da odbijem. Danas sam stavio tačku na taj posao - kaže defanzivac crveno-belih.

Kurir / Dejan Petković

Foto: Dado Đilas, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Binić objasnio. Ovako funkcioniše FSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track