POLJUBAC ZA NOVINARKU: Rajko i Jovana kao Iker i Sara
Foto: Printscreen

Golman i voditeljka zapalili internet

POLJUBAC ZA NOVINARKU: Rajko i Jovana kao Iker i Sara

Fudbal -
Poljubac je bio skroz neočekivan, kaže Jovana Guzijan, dok Predrag otkriva da dugo poznaje lepu novinarku i da su prijatelji

Poljubac koji je zapalio internet!

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković uživo u TV prenosu poljubio je Jovanu Guzijan, novinarku Arene sport.Dan kasnije u razgovoru za Kurir Predrag i Jovana pričaju o tom simpatičnom momentu.- Nas dvoje se dugo znamo i dobri smo prijatelji - počeo je priču Rajković, a nadovezala se lepa novinarka.- Rajko i ja smo prijatelji, nismo u vezi. Poznajemo se još iz perioda kada je Jagodina osvojila Kup Srbije.Mnogi su protumačili da su Predrag Rajković i Jovana Guzijan postali srpski Iker Kasiljas i Sara Karbonero.- Možda ih je na to podsetilo. Bilo je simpatično i spontano - uz osmeh će Jovana.Pojasnila je mlada novinarka pozadinu poljupca, koji nije bio u planu.- Neočekivano se to desilo. Prijatelji su mi tražili njegov dres, on mi je prišao, poljubio me i dao mi dres. Nisam imala predstavu da će tako da izgleda ta predaja dresa (smeh).S druge strane, posle poljupca sa drugaricom mogli bi da uslede i neki drugi pozivi raznih devojčica.- Ništa za to! Moraću da ljubim i druge devojčice - u svom stilu će Rajković.Kada je reč o Jovani i poljupcima, njen odgovor na pitanje o emotivnom statusu oduševiće sve muškarce.- Nisam zauzeta. Kada je reč o fudbalerima, poznajem ih dosta jer smo sličnih godina, a već dugo radim u tom svetu. S njima imam prijateljski odnos, možda je tu nekada i bilo skrivenih emocija, ali ništa više od toga - uz osmeh će šarmantna Jovana Guzijan.

Ostaje u ZvezdiRAJKOVIĆ: NE IDE MI SE U GALATUStopirana je priča o prelasku u Galatasaraj, ali ne i priča o odlasku u inostranstvo jer se čekaju ponude iz Engleske i Nemačke.- Ne znam šta da mislim o tome! S obzirom na celu situaciju, ne ide mi se zbog toga. Ostao bih u Crvenoj zvezdi još godinu dana. Opet, ako se pojavi neka druga ponuda i klubu bude odgovarala, onda mogu da odem. Na početku prvenstva su me te priče o odlasku opeterećivale. Onda sam sam sa sobom rešio da namestim glavu i sada je sve u redu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track