HRVAT DOBIO ŽESTOKE BATINE: Bokser iz Tanzanije brutalno pretukao Kolindinog miljenika!
Foto: Printsrkin

stradao za 4 minuta

HRVAT DOBIO ŽESTOKE BATINE: Bokser iz Tanzanije brutalno pretukao Kolindinog miljenika!

Ostali sportovi -

Hrvatski bokser Luka Pupek (19) pretrpeo je teške batine od boksera iz Tanzanije Maonoa Alija u borbi za "WCB Silver Youth" pojas srednje kategorije.

Posle svega deset sekundi borbe u drugoj rundi, Pupek je završio na podu nakon snažnog krošea momka iz Tanzanije. Uspeo je da se pridigne, ali onda je usledila serija snažnih udaraca Alija i sudija je morao da prekine meč.

Zanimljivo, pojedini hrvatski mediji su u čudu što je ovaj meč uživo prenošen u udarnom terminu na HRT. Indeks ističe da se mladi bokser borio za potpuno nevažnu titulu, ali da je uprkos tome dobio direktan prenos jer je sin hrvatskog biznismena Marija Pupeka.

Naime, Kada se Pupek prošle godine borio za pojas mediteranskog WCB prvaka, meč je podigao puno prašine u Hrvatskoj zbog raznih malverzacija u samoj organizaciji meča. Borba je tada organizovana pod pokroviteljstvom predsednice Kolinde Grabar - Kitarović i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, uz direktan prenos na HRT na veliko iznenađenje građana Hrvatske koji nisu imali pojma šta gledaju.

Kurir sport/Indeks, foto: Printskrin/HRT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nikad viđeno u istoriji boksa! Nokautirali jedan drugog u istoj stotinki!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track