SVADBA, SVADBA: Filip se ženi Ninom, Novak kum
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Dragan Kadić

OTKRIVAMO: Teniser hoće porodicu s voditeljkom

SVADBA, SVADBA: Filip se ženi Ninom, Novak kum

Tenis -

Krajinović rešio da uskoro veri Radulovićevu i na leto zakaže venčanje i glamurozno svadbeno veselje

Filip Krajinović (25) rešio je da se oženi Ninom Radulović (31) na leto ove godine, a za kuma je izabrao svog starijeg kolegu i bliskog prijatelja Novaka Đokovića, ekskluzivno saznaje Kurir.

Srpski teniser pohvalio se društvu da će uskoro zaprositi bivšu suprugu Branislava Lečića, s kojom želi i građansko i crkveno venčanje.

Idealna žena

- Filip je nakon više od godinu dana veze doneo odluku da s Ninom zasnuje porodicu. Shvatio je da je ona idealna žena za njega. Bez obzira na to što je još uvek mlad, on brak s njom želi više od svega. Oboje su u javnom poslu i tolerantni su, tako da među njima neće biti nikakvih problema. Filip je isplanirao da svadba bude u Beogradu, još uvek je rano da razmišlja o zvanicama, ali siguran je da će mu Nole biti kum - otkriva naš izvor i dodaje da je Krajinović odavno pričao da će ga Đoković venčati.

Branislav Lečić
Branislav Lečićfoto: Marina Lopičić

A od kuma - stan

- Novak je među prvima saznao za Filipovu i Nininu vezu, još dok niko nije ni posumnjao da su njih dvoje zajedno. Đoković je mnogo pomogao Filipu u životu i on će mu uvek biti zahvalan na tome. Mnogo se vole i poštuju. Nole mu je čak kupio i veliki stan na Novom Beogradu kada ga je dve godine menadžerisao - kaže jedan Filipov drug.

Pozvali smo Ninu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive do zaključenja ovog broja. S druge strane, teniser nije želeo da otkriva ništa iz svog privatnog života.

- Kao i uvek, nemam komentar. Poznato vam je da ne komentarišem privatnost, pa neću ni sad - bio je kratak Krajinović.

Kurir prvi uslikao par pre godinu dana
Kurir prvi uslikao par pre godinu danafoto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Nina Radulović se početkom prošle godine razvela od glumca Branislava Lečića posle šest godina braka, iz kojeg imaju sina Lava. Voditeljka je ubrzo uplovila u vezu sa šest godina mlađim Filipom. U početku su krili da su zajedno, sve dok ih ekipa Kurira nije uslikala kako srećni i zaljubljeni izlaze iz jednog luksuznog hotela na Novom Beogradu.

Slučajnost

PRONAŠLI SMO SE U TEŠKIM TRENUCIMA

Filip izbegava da priča o svom odnosu s Ninom, ali jednom ju je od srca pohvalio:

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kad mi je bilo prilično teško. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Od Nine svašta može da se nauči.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Profimedia, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SLAVILI FILIPOV USPEH U PARIZU DO ZORE: Nina se dohvatila mikrofona, a evo šta je zapevala mlađem dečku Filipu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track