GOCA TRŽAN PLANIRA DA OSTAVI MUŽA: Šutnuću Rašu kad omatorim!
Foto: Damir Dervišagić

Može joj se

GOCA TRŽAN PLANIRA DA OSTAVI MUŽA: Šutnuću Rašu kad omatorim!

Stars -

Popularna pevačica priznaje da je vrlo moguće da joj brak neće prijati kada uđe u klimaks, zbog čega je spremna da napusti supruga

Goca Tržan nikada nije robovala predrasudama, pa je priznala i da će ostaviti svog 14 godina mlađeg supruga Rašu Novakovića kada joj dosadi i omatori!

Popularna pevačica proslavila je u subotu 43. rođendan na nesvakidašnji način - koncertom u jednom beogradskom šoping-molu. S obzirom na to da joj je muž preko Kurira poručio da ga šutne za dvadesetak godina, kada joj dosadi, Goca je rekla da je to sasvim mogući scenario.

- Zasad Raša ne može da mi dosadi, ali ko zna. Od mene se svašta može očekivati. Kad me pukne ta matorost, sve je moguće, možda i odlepim - kaže za Kurir pevačica, koja nam je usput izložila i svoju teoriju životnih ciklusa.

- Žene imaju tri životna doba: pubertet, srednje godine, u kojima sam ja, i menopauzu. E, kad uđem u to treće doba, vrlo je moguće da ću ostaviti Rašu. Ja sam nemirnog duha i ne libim se da radim ono što mi prija u tom momentu - priča Goca.

J. C. Stuparušić

Raša imao tezgu

S PUBLIKOM ZA ROĐENDAN

Goca je svoj rođendan proslavila u Beogradu, s publikom na koncertu. I Raša je imao nastup sa svojim bendom Kiloton.

- Raša radi, u Novom Sadu ima nastupe. A i ja posle ovog koncerta idem u Požarevac da nastupam. Ipak, nisam usamljena jer mi je doputovala tetka iz Berlina, pa imam društvo. Celo leto mi je radno, u avgustu ću otići na porodični odmor, koji ću nakratko morati da prekinem jer imam dva nastupa u Srbiji, pa se vraćam na more - kaže raspoložena slavljenica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track