ANDRIJANINA MAMA PRVI PUT U JAVNOSTI: Pre 3 dana se porodila, a sada otkriva detalje zadrugarkinog života nakon razvoda roditelja!
Foto: Printskrin Youtube

NIJE JOJ BILO LAKO

ANDRIJANINA MAMA PRVI PUT U JAVNOSTI: Pre 3 dana se porodila, a sada otkriva detalje zadrugarkinog života nakon razvoda roditelja!

Stars -

Učesnica rijalitija Zadruga, Andrijana Radonjić, pre samo nekoliko dana dobila je brata. Njena majka, Nela Nikolić, prvi put se oglasila u javnosti, i to iz porodilišta. Otkrila je detalje o Andrijaninom životu, kao i to kako je prihvatila očuha kom je ona sada rodila prvo dete.

Radosne vesti, Andrijana je saznala pred kamerama, u razgovoru sa ocem Duškom Radonjićem. Njena majka Nela vešto je izbegavala medije, ali se oglasila iz porodilišta i otkrila do sada nepoznate detalje o životu svoje ćerke nakon što se ona razvela od njenog oca, a onda podelila i to kako se ona i beba osećaju sada.

"Ja sam još u bolnici, beba i ja smo dobro. Još se oporavljam, ali osećam se dobro. Andrijanin brat će se zvati Nestor. Nisam bila u stanju da vidim ceo snimak kada je Duško saopštio Andrijani da je dobila brata jer sam se ja bukvalno samo nekoliko sati pre toga porodila. Ja nisam neko ko voli medijski da se eksponira, i to Andrijana veoma dobro zna. Duško se bavi javnim poslom i on je uvek govorio za medije. Međutim, ja sam tražila od produkcije da se Andrijani javi kad se porodim, to sam želela da zna", počinje priču Nela Nikolić i dodaje da ju je Andrijana odmah po izlasku iz rijalitija posetila u Knjaževcu, gde je živela i ona do pre dve godine.

foto: Printskrin Youtube

"Andrijana je, čim je prvi put izašla iz "Zadruge", odmah došla kod mene u Knjaževac na nekoliko dana. Tad sam bila još u drugom stanju. Nakon što smo se Duško i ja razveli, ja sam se vratila u rodni Knjaževac gde sam i rođena. Deca su bila sa mnom, a Andrijana je tu završila i srednju školu. Njen otac je u to vreme bio u inostranstvu. Ubrzo nakon što je završila srednju, ona je počela da peva i da nastupa", otkriva Nela.

foto: Printskrin

Ranije je pevačicin otac Duško izjavio da je njegova ćerka veoma teško podnela razvod roditelja, a Nela je sada otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom, kao i kako je Andrijana prihvatila očuha.

"Ja sam sa Duškom sada u nekim korektnim, ali površnim odnosima, čestitao mi je kada sam se porodila. Ja sada imam svoj život, supruga, a on svoj. Ponekad je bolje živeti sam i razvesti se nego živeti u nekim lošim, nepodnošljivim odnosima. Svi smo u nekim korektnim odnosima. Ja sam dugo bila sama, a pre oko dve godine sam upoznala Andrijaninog očuha sa kojim sam sada dobila prvo dete. Mi smo svi jedna velika porodica i tako i treba da bude. Svi su srećni što su dobili brata iako je velika razlika u godinama, a Andrijana je sada sigurno pomalo zbunjena jer je tamo. Moja deca su moje najveće bogatstvo i srećna sam što ih imam", rekla je majka atraktivne zadrugarke i dodala da veruje u svoju ćerku i da je podržava uprkos tome što ona nije pristalica takve vrste eksponiranja.

"Iako ja nisam za takvu vrstu eksponiranja. Imam potpuno poverenje u Andrijanu, pona je jedna normalna i vaspitana devojka, i ne plašim se da bi ona mogla da uradi bilo šta loše čime bi mogla da obruka porodicu. Sigurno joj teško pada što je odovojena od porodice, ali ona to sve dobro podnosi", završava Andrijanina majka Nela.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MAJA NAPRAVILA SNIMAK ODOZDO I OSTAVILA SVE BET TEKSTA: Muškarcima nije bilo svejedno kad je pokazala zadnjicu u vrelom kombinezonu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track