IVAN ZAKAZAO TUČU NA FEJSU: Zovem te, majmune da vidim ko si! Sve ću vas odvaliti od batina!
Foto: Marija Dejanović

Iznervirao se

IVAN ZAKAZAO TUČU NA FEJSU: Zovem te, majmune da vidim ko si! Sve ću vas odvaliti od batina!

Stars -
Nećete vi kvazikriminalci da mi pretite. Dođite ili idem odmah da vas prijavim. Evo, već sam kontaktirao sa inspektorima za pretnje, napisao je Marinković

Rasprava na Fejsbuk profilu Ivana Marinkovića, bivšeg muža pevačice Goce Tržan, pretvorila se u ozbiljne pretnje i zakazivanje tuče ispred jednog hotela u Beogradu.

Sve je počelo kada su fanovi Jelene Maćić, sa kojom se danima prepucava, počeli da ga napadaju, kao i oni koji smatraju da nije trebalo da podrži Atinu Ferari nakon skandalozne izjave o pokojnoj Tijani Jurić.

Iako je verbalna rasprava sa sočnim prozivkama trajala satima, kulminirala je kada je izvesni Mladen rekao da će ubrzo pronaći Marinkovića da ga „smiri“, jer mu to duguje još iz nedavnog provoda. Sve ovo je iznerviralo Ivana, koji je otkrio dušebrižnicima gde se trenutno nalazi, te da ih čeka da tučom reše problem.- Ti si dečko „indijanac“ i ja ti kažem, evo, dođi da me smiriš. Nećete vi kvazikriminalci da mi pretite. Dođite ili idem odmah da vas prijavim. Evo, već sam kontaktirao sa inspektorima za pretnje? - poručio je Ivan, što je još više rasplamsalo strasti nepoznatih mladića koji su ga nazvali „tržankom“, aludirajući da je slavu stekao preko bivše žene.

- Zovem te, majmune, pa da vidim ko si, pi*da ti materina raspala. Dođi sam sam u Ruzveltovu, si*o jedna raspala, ali dođi sam, nemoj da si kao neki, pa da dovodiš ekipu. Ajde, go*no ćoravo, čekam te - pozivao je Ivan, i ostalim virtuelnim prijateljima koji su pratili raspravu objasnio da je spreman da se obračuna.

- Ako sam dođe, a rekao je da hoće, evo, svima vam garantujem da ću ga odvaliti od batina - poručio je Marinković.

Kada je situacija pretila da se otrgne kontroli, Ivanova sestra Teodora pokušala je smiri strasti, ali joj nije pošlo za rukom. Njenog brata su ovog puta dodatno razbesnili komentari još nekoliko muškaraca, koje je takođe pozvao da se obračunaju.

- Kad ste toliki mangupi, kunem vam se, naći ću vas sve. Je*baću vas kao kurve zbog majki i deteta, pi*de male muške - poručio im je vidno iznerviran Ivan.

Na sreću, niko od njegovih virtuelnih neprijatelja se nije pojavio, pa zasad nije došlo do tuče, ali netrpeljivost i psovke nastavljaju da se nižu ovom socijalnom mrežom.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track