KUPI JOJ KUVAR: Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović ručaju po kafanama
Foto: Dado Đilas I Damir Dervišagić

Odvojeno stižu na ručak

KUPI JOJ KUVAR: Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović ručaju po kafanama

Stars -

Voditeljka Marija Kilibarda i njen suprug košarkaški as Vladimir Radmanović pre manje od mesec dana zakleli su se na večnu ljubav, ali svoj brak kriju kao zmija noge, baš kao što su to pokušali sa svadbenom ceremonijom.

Da Radmanović još živi kao momak govori činjenica da se sa suprugom sastaje u gradskim lokalima, kao dok su se zabavljali, iako sada žive zajedno. Očigledno da će Vladimiru biti potrebno više vremena da se navikne na status supruga.Voditeljka je prošla i ušla u jedan prestonički restoran, gde joj se pridružila drugarica. Sat vremena kasnije za njihov sto seo je i Vladimir.

Kada je u restoran ušla Marija, sela je u ušuškani deo restorana kako je niko ne bi video i tako je uvek - kada razerviše mesto, ona traži da bude skriveno. Sve vreme je na licu imala naočare za sunce, iako u bašti nije bilo sunca, što je jasno pokazivalo da pokušava da se sakrije. Da stvar bude gora, kada je došao Vladimir, on je seo na drugi kraj stola, a ne pored supruge. Ubrzo su naričili jelo i flaše vina, a veći deo vremena Vladimir je ćutao, dok su Marija i prijateljica ćaskale - otkriva naš izvor koji se zatekao u tom lokalu i dodaje:

"Nekoliko stolova udaljena od njih sedela je supruga Vlade Divca, Snežana, koja im je prišla da se pozdravi. Nekoliko minuta je ćaskala sa njima, čestitala im na venčanju i udaljila se. Kada su završili sa ručkom, Marija i Vladimir su krenuli ka izlazu, opet odvojeno. Prvi je išao Vladimir, a Marija tek posle prijateljice", otkriva izvor.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track