PRŠTAĆE NA SVE STRANE U PARIZU! Bitka za veliko FINALE Lige šampiona: Mogu li Milioneri da odole napadima Mbapea i družine?!
Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

revanš

PRŠTAĆE NA SVE STRANE U PARIZU! Bitka za veliko FINALE Lige šampiona: Mogu li Milioneri da odole napadima Mbapea i družine?!

Fudbal -

Fudbaleri Pari Sen Žermena i Borusije Dortmund u utorak od 21 čas na "Parku prinčeva" u Parizu igraju revanš meč polufinala Lige šampiona.

Borusija je u prvom meču slavila rezultatom 1:0 i ima sjajnu priliku da se prvi put posle 2013. godine ponovo nađe u velikom finalu elitnog takmičenja.

Za glavnog sudiju ovog meča određen je italijanski arbitar Danijele Orsato , a njegovi pomoćnici biće Ćiro Karbone i Alesandro Đalatini.

Zanimljivo, Borusija i PSŽ su ove sezone bili rivali i u grupnoj fazi takmičenja. PSŽ je tada slavio na svom terenu sa 2:0, dok je u Dortmundu meč završen nerešenim rezultatom 1:1.

Podsetimo, klub iz Pariza je u četvrtfinalu eliminisao Barselonu, dok su popularni Milioneri bili bolji od Atletiko Madrida.

Protivnik u finalu, Borusiji ili PSŽ-u biće pobednik dvomeča između Bajern Minhena i Real Madrida. Prvi meč ovih rivala u Minhenu završen je rezultatom 2:2.

Kurir sport/J.M.

00:23

Mbape čestitao rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track