NATAŠA BEKVALAC IZAZVALA VELIKE POLEMIKE: Evo šta Saša Joksimović misli o njenom glumačkom umeću
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

oglasio se

NATAŠA BEKVALAC IZAZVALA VELIKE POLEMIKE: Evo šta Saša Joksimović misli o njenom glumačkom umeću

Stars -

Otkako je reditelj Ljubiša Ristić obznanio da je ulogu tragične kraljice Drage Mašin umjuziklu “Tajna crne ruke”, koji će premijerno biti izveden 9. oktobra u Centru “Sava”, poverio pevačici Nataši Bekvalac, javnost ne prestaje da polemiše o tome da li je to dobra odluka ili ne

Najglasniji u komentarisanju bili su, naravno, glumci. Među njima je bilo i onih koji su pozdravili Ristićev izbor, ali ogorčenih je bilo mnogo više. Sarkastično su govorili kako bisledeći kasting za predstave ili filmove komotno mogao da se održi i u nekom rijalitiju ili u Skupštini.

Glumac Saša Joksimović upravo počinje da snima seriju “Senke nad Balkanom” reditelja Dragana Bjelogrlića, a evo kako on komentariše to što sve više pevača “uzima hleb” glumcima.

“Nemam ništa protiv toga. I ja sam uzimao hleb voditeljima. Postoji mnogo aktuelnih glumaca koji nisu završili akademiju, a bave se glumom i dobri su u tome. Tako da, ako je neko darovit i talentovan, a zna i da peva, zašto da ne?

Gledao sam na jednom portalu čitajuće probe Nataše Bekvalac i mogu da kažem da nisam baš bio oduševljen njenim čitanjem. Ali priprema predstave je kompleksan proces, a ja sam video samo početak. Nadam se da joj je samo početak loš, da će kasnije biti bolje”, bio je iskren brat Željka Joksimovića.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Alo/Maja Šarić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track